woensdag 6 juli 2022

OPBOUW KREPERWALD-FESTIVAL KARDINGERPLAS

"Het strand van het Zilvermeer toveren we om tot een uniek stukje festivalterrein."

Het wordt geen tropisch, laat staan een zomers weekend, zo ook niet in Kardinge. Dat is ergens jammer, want een zinderend festivalweekend vlakbij...is nait verkeerd.

Maar er gaat wel geswingd worden op het strand van Kardinge, ook wel Zilvermeer genoemd.

Dat op een mix van disco, house, en meer. Betrekkelijk grote namen als Black Cadmium & Zaatar uit Frankrijk en The Wiz­ard, Barbara Boeing uit Zuid Amerika (Brazilië) zullen voor festivalvreugde gaan zorgen.

 Op 29 juni stond onderstaande op Facebook Krepelwald:

Nog 10 (inmiddels nog drie; JF)dagen tot we na bijna drie jaar aan voorbereiding KREPELWALD aan jullie mogen presenteren. Wat te verwachten? Kunst, killer line-up, goed bier en een fijne intieme omgeving. We gaan niet voor groots en massa maar voor klein en elkaar 100 keer tegenkomen.
Het strand van Zilvermeer toveren we om tot een uniek stukje festivalterrein. En we zijn ook blij te kunnen zeggen dat KREPELWALD bijna is uitverkocht. Bouw jij met ons mee aan The New Kid In Festival Town?

Deze blogger maakte vanmiddag de beide foto's. Het regende zacht. De opbouw van het festivalterrein is begonnen. Metalen platen, hekken....er zullen vast ook nog mobiele toiletten komen. Horeca-tenten.

Er zullen altijd mensen die het maar niks vinden, want geluidsoverlast en mogelijk wat troep achteraf.

Maar kom op, Recreatiepark Kardinge is er ook voor de jongeren, en ook voor een paar feestjes per jaar.
Al snapt ondergetekende de weerstand wel ergens, met het ontspoorde Vindicat-feestje van afgelopen jaar nog relatief vers in het geheugen.


Zie nogmaals de foto's, gaan de metalen platen het gras vernielen?

Deze blogger verwacht dat het wel goed komt. Zie de blauwe tekst, ziet er sympathiek uit. 

Hij zal trachten in het weekend nog een keer verslag te doen. 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vindicat zijn we zeker niet vergeten. En alle andere ook niet. Dit is geen geschikte plek voor feestjes. Idioot dat de gemeente dit toestaat op deze plek.

Jan de Jong zei

Wat fijn dat er leven in de brouwerij is, ook bij het zilvermeer. Die paar feestjes per jaar moet kunnen en je woont tenslotte in een stad en niet op de hei.