dinsdag 5 oktober 2021

GRAAG EVEN NIEUW GRAS ZAAIEN BIJ DE KARDINGERPLAS

 Het was wachten op het boetekleed, en die werd gisteren aangetrokken.

Zie onderstaande blauw gedrukte tekst van de site van Vindicat.

Allemaal goed en wel, maar die verontschuldigingen, de beloftes om een cultuuromslag te gaan maken....wie gelooft dat nog?

In de ruim veertig jaar dat deze blogger in Groningen woont, heeft hij om de zoveel tijd opgemerkt: excessen zitten in het DNA van Vindicat. Gebral, gezuip, vrouwen gleuven noemen... 

Zeker, we zijn allemaal jong geweest, maar dit, wat afgelopen weekend is gebeurd, is de druppel. Zal toch ook burgemeester Koen Schuiling moeten erkennen.

Foto's zijn tegen het middaguur gemaakt. Dertig (!) vuilniscontainers staan er, na pakweg honderd uur is de laatste pisbak (die vol bier zit) weggehaald.

Gehavend gras. Waarvoor is er een vierkant met rood-witte lint afgeschermd? Zie foto boven.

Foto links, daar stonden de pisbakken.

Bezoekers van dit stuk Kardinge kunnen als het ware wekenlang zingen: Waar was het feestje, Dáár was het feestje....


Zeer geschrokken en ontdaan zijn wij door wat zich afgelopen vrijdag heeft voorgedaan na een door leden van Vindicat georganiseerd feest in het openbaar vervoer tussen de Grote Markt en Kardinge P+R in Groningen. Hierbij is sprake geweest van wangedrag door leden van onze vereniging, waardoor omwonenden van de feestlocatie, reizigers en personeel van Qbuzz overlast hebben ondervonden. Namens onze vereniging bieden wij voor deze overlast vanzelfsprekend onze welgemeende excuses aan, want dergelijk gedrag heeft binnen onze vereniging geen plaats. Deze excuses hebben wij inmiddels ook overgebracht aan de busmaatschappij, de politie, de gemeente Groningen en de onderwijsinstellingen.  

Geen opmerkingen: