donderdag 28 oktober 2021

EEN IDEALE DAG VOOR ZONNEPANELENTijdens de maanden oktober, november, december, januari en februari zijn zonnepanelen het minst rendabel.

Valt te lezen op verschillende websites van aanbieders en onderzoekers op het gebied van de zonvangers die je meestal op daken ziet, maar soms ook recht tegen een muur opstaan.

Maar het kan niet anders, vandaag, op de grens oktober met november, zullen de meeste bezitters van zonnepanelen tevreden naar boven kijken.

Mooie aanwinst, prettig voor de energierekening. Want een zonovergoten dag.

Je ziet ze steeds meer in Beijum, dit zal te maken hebben met subsidie die je kunt krijgen en met aardbeving-vergoeding.

Deze blogger kent de nodige mensen in de wijk die hun compensatie voor waardevermindering in verband met gaswinning en de daaruit voortkomende aardbevingen in duurzame dakbedekking hebben gestopt.

Terzijde, vreemd eigenlijk, de huizenprijzen schieten de lucht in, ook in Beijum, en je krijgt duizenden euro's i.v.m. waardevermindering. 

Maar dat moet niet te hard geroepen worden, laat het geld maar naar (aardbevingsgebied) Groningen stromen.

Tel uit je winst Groningers. En zonnepaneel-bezitters. Als je het kunt permitteren, zet dan je huis in het zonnetje. Met panelen.

Geen opmerkingen: