maandag 18 oktober 2021

OP 27 OKTOBER ZIJN ASPIRANT OUDERS WELKOM OP HET PALET

 Het spandoek voor onze Groningse kinderen is weg. Zie afbeelding rechts.

Daar waar actie voor gevoerd is.

U weet wel. De namen hoeven niet meer genoemd te worden, buiten de publiciteit blijven moet heerlijk voor ze zijn. Onze Groningse kinderen, daar blijf je van af.

Deze veilige school voor genoemde kinderen, en voor meer Groningse kinderen, organiseert volgende week woensdag een open dag.

Zie onderstaande ingezonden bericht +foto boven (foto links, Het Palet wordt nog opener richting de omgeving).

Pluriform Beijum, schoolkeuzes te over...

Onze school Het Palet is een christelijke school waar identiteit voorop staat. We hebben op onze school vanuit verschillende wijken in Groningen leerlingen. Vele ouders van onze school zijn lid van één van de vele kerken in Groningen.

We nodigen graag nieuwe ouders uit om een kijkje te nemen in onze school op de Open Dag woensdag 27 okt. en willen dit graag zo breed mogelijk bekend laten worden.

Woensdag 27 oktober 2021 Open Dag bij Het Palet 

Het kiezen van een basisschool voor uw kind is een belangrijk moment. Het bezoeken van een school is dan ook zeker aan te raden. De scholen van NoorderBasis zetten op woensdag 27 oktober hun deuren open, u bent welkom! Wanneer u langskomt kunt u de school bekijken en de sfeer proeven. We gaan graag met u in gesprek om te kijken of onze school bij u past.

 Onze school Het Palet aan de Froukemaheerd 1, is geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Meer informatie leest op u op www.gbshetpalet.nl

Geen opmerkingen: