maandag 11 oktober 2021

KOM OVER DE LAGE KORREWEGBRUG (aanbieding petitie)Dus nu is het aan de politiek om naar de stem van het volk te luisteren.


Om dat kracht bij te zetten zou het mooi zijn dat we met een grote groep aanwezig zijn bij de aanbieding van de petitie!

Schreef degene die de foto's instuurde bij zijn inzending.
Vanavond om kwart vooracht werd een petitie voor een lage variant Korrewegbrug aangeboden, dat gebeurde op het Harm Buiterplein, voorafgaand aan de fractievergaderingen.

Het comité geeft aan “dat de brug actie een enorme succes is geworden en dat we met meer dan 40 vrijwilligers meer dan 3000 handtekeningen in 3 dagen hebben opgehaald. En de handtekeningen komen nog steeds binnen. 5314 personen hebben de petitie reeds ondertekend. Omdat de petitie nog open staat zal dit de komende dagen alleen maar toenemen. Een enorme steunbetuiging vanuit de burgers en bewoners van Groningen aan de lage Gerrit Krolbrug en een duidelijk signaal naar de politiek, het college en de raad toe. Daar zijn wij als comité zeer blij mee en erkentelijk voor.”

Hunze/Starkenborgh

ZIE NOG EENS DE ACTIEVOERDERS BIJ DE BRUG
 

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Zie in dit verband:

https://www.dehunzevanstarkenborgh.nl/petitie-lage-gerrit-krolbrug-overhandigd-aan-gemeenteraad/

https://www.oogtv.nl/2021/10/groninger-belang-bezorgd-over-situatie-paddepoelsterbrug-en-gerrit-krolbrug/

https://www.oogtv.nl/2021/10/petitie-lage-gerrit-krolbrug-overhandigd-aan-gemeenteraad-deze-week-goed-naar-kijken/

Met een videoreportage.


Zeer opvallend is dat de PvdA-fractie deze week nog eens goed naar dit Gerrit Krolbrug-dossier zal gaan kijken. Naar de argumentatie van het college van B&W. Wordt de gemeenteraad wel deugdelijk en zorgvuldig voorgelicht?

Ik verwijs naar de zeer professionele inspreekreactie van het Gerrit Krolbrugcomité van 22 september 2021. En de Power Point-presentatie van dezelfde datum. In een eerdere reactie van mij bij een ander Korrewegbrugbericht op Beijumnieuws.