woensdag 27 oktober 2021

CORONABEIJUM (39)

Moet een grote groep van ruim 81 procent der Nederlanders, de gevaccineerden, binnenkort hun hernieuwd verworven vrijheid weer inleveren omdat een kleine 19 procent, de ongevaccineerden, wil vasthouden aan hun 'vrijheidstrijd?'

Bijna een jaar lang, foto, kon je hier niet langs.
Zie foto. Deze doorgang was de hele tijd geblokkeerd.

Corona, eenrichtingsverkeer...afstand houden. Dat was het beleid.
Direct na de ingang van de AH te Beijum.

De anderhalve meter en het eenrichtingsverkeer zijn opgeheven.

Je kunt al weer weken een niet ontsmette winkelwagen pakken, een sleepmandje.

Hoe lang nog?

De corona-cijfers lopen op. De ic-cijfers stijgen weer verontrustend.
Het afgebrande ic-personeel kan het eigenlijk niet meer aan.

Maar daar heeft een smaldeel van Nederland schijt aan. Mijn lichaam, en ik doe niet mee aan een medisch experiment. En ik heb op You Tube en Facebook gelezen dat de gegevens van de deskundigen van het RIVM en de Overheid niet kloppen. Ze doen zelf onderzoek..... Zelfverklaarde vrijheidsstrijders. Het is allemaal een complot.

De tweedeling tussen dik tachtig procent der Nederlanders en een kleine twintig procent wat betreft corona ten voeten uit.

Dé maatschappelijke discussie de komende weken, maanden: moet ruim tachtig % der gevaccineerde Nederlanders zich laten 'gijzelen' door een smaldeel dat de kont tegen de krib gooit? De dictatuur van - 20 %....moeten we dat willen? De antivax-beweging, dat vaak rept over een dictatuur en vaak moord en brand schreeuwt over de corona-maatregelen.....

De samenleving is praktisch helemaal weer opengegaan. Moet die weer dicht door een klein gedeelte van dezelfde samenleving dat 'zelf onderzoek' en zich baseert op YouTube en Facebook-berichten?
Dag vrijheidsstrijders, willen jullie de 81 % der revaccineerden a.u.b. hun vrijheid laten behouden?
Of ligt het weer allemaal aan de elite, the Great Reset en de grote complotplannen?

Zie onderstaande Twitterberichten. De onderste is van onze Beijumer schrijver Wil Schackman. Hij neemt de 'eigen onderzoekers' op de hak.

4 opmerkingen:

Han Borg zei

Misschien is het een idee om specifieke extra maatregelen te nemen in die gemeenten, waarin minder dan 75% van de inwoners volledig is gevaccineerd. Dan heb je het over enkele grote steden in het westen van het land (Rotterdam, Den Haag) en over stadjes en dorpen in de zogenaamde 'biblebelt', met daarin o.s. Hardinxveld-Giessendam, Urk en Staphorst. Daar dan weer de 1.5m regel invoeren, mondkapjes in de winkels, misschien zelfs een avondklok. En voor de rest van het land: gewoon de huidige regelgeving handhaven en mensen blijven wijzen op meer algemene leefregels als: handen wassen, enige afstand houden etc. Overigens: er zijn landen waar men wél streng is voor niet-gevaccineerden...en waar er niet zo gepiept wordt als in dit land, waar wappies de discussie behoorlijk naar zich toe trekken. (oh oh: dat laatste komt me vast weer op veel anonieme reacties te staan).

Anoniem zei

Helemaal eens met Han Borg.
Huur samen als niet gevaccineerden een eiland ofzo.

Anoniem zei

Ik ben het er ook mee eens hoor! Het is genoeg geweest.

Anoniem zei

Ik vindt dit ook een polariserend stukje
Iedereen heeft recht op zijn eigen keuze zonder (ver)oordeel