zondag 3 juli 2022

EEN GEWELDIGE NIEUWE AANWINST VOOR RECREATIEPARK KARDINGE

"Binnenkort gaat het hek weg en dan kunnen mensen zo vanaf het Kardingerstrand naar ons terras lopen, of omgekeerd. Welkom, we zijn sinds drie dagen open."

Aldus een bar en terras medewerker.

Zo, wat een aanwinst voor Recreatiepark Kardinge, de gemeenschappelijke achtertuin van Beijum, Lewenborg en Ulgersmaborg.

Deze blogger noemde het nieuwe gebouw (in wording) steevast het Hardloopcentrum. 
Zie onderstaande foto in dit bericht met doorverwijzende link

Maar het herbergt veul meer....Afgelopen middag eev'n kiek'n.

Naar het gebouw tussen Klimcentrum Bjoeks en Snow Limits (afbeelding links).

Foto helemaal beneden, ondergetekende heeft het niet gevraagd, maar zal het 5th Sense heten?

Via metalen platen en met zand aan de zijkanten liep hij richting de achterkant, richting de Kardingerplas. Terzijde, het kan ook de voorkant zijn, het ligt er maar aan hoe je het bekijkt.

Kijk eens aan mensen, zie foto helemaal boven, we hebben er vlakbij ook weer een nieuwe horecagelegenheid bij.

Terzijde, wat te mopperen? In Beijum hebben we nu Punta Cana, en nu deze schitterende hotspot aan de oever van de Kardingerplas (waar komend weekend een festival gaat plaatsvinden, waarover later meer).

Was dit nou een hardloopcentrum? De blogger legde de vraag voor aan de medewerker die ook de openingsquote van dit bericht uitsprak.
"Ja, er zal ook hard worden gelopen, als het zover is kun je vanaf het terras de hardlopers om de Kardingerplas heen zien rennen."

Komt er nog meer? 
"Jazeker, er komt ook een fitnessruimte."

Nou ja zeg. Zie afbeelding links midden, de ruimte staat nu nog leeg, maar binnen afzienbare tijd zullen hier fitnesstoestellen worden geplaatst.

Iedereen moet zijn of haar eigen mening maar vormen, maar wat een genot om in Beijum te wonen, wat een geweldig aanbod wat betreft sportiviteit en ontspanning op een steenworp afstand. Even drie minuten Kardinge in fietsen. 

En dan ben je er....Costa del Kardinge...

Foto links beneden, ja, het hekwerk moet nog even weg.

Foto rechts beneden, het ziet er top uit.

Aan het begin van deze eeuw hadden we hier vlakbij een inmiddels nostalgische horecagelegenheid.  Helemaal aan het strand van Kardinge.....de Uilenborg.
Update 20:30 uur...lezeres meldt: kindermenu voor maar zeven euro...


1 opmerking:

Anoniem zei

Als ik die prijzen zo zie zijn de gemiddelde bewoners van deze wijken niet de doelgroep. De yuppen uit het centrum met genoeg geld zullen hier voornamelijk gebruik van maken.
3 euro voor een klein glaasje fris...