dinsdag 12 juli 2022

WE ZIJN IN NOOD


 Een omgekeerde Nederlandse vlag, dus blauw wit rood, i.p.v. omgekeerd, zoals het hoort, betekent van oudsher dat een schip in nood is.

De omgekeerde vlag wordt deze dagen gelinkt aan de boerenprotesten, het moet solidariteit uitstralen voor de vaderlandse boeren die erg in nood zitten. Schijnen te zitten.

Want stikstofbeleid vanuit de regering.

Deze blogger uit Beijum, 45 jaar geleden nog boerenland, gaat het stikstof-probleem hier niet uitdiepen, zie daarvoor NOS.nl

Dat boeren demonstreren, all in the game. Dat heet demonstratierecht. Een groot goed in dit land.

Maar, en eerder vermeld, sommige lieden in dit land, aanhangers van een bepaalde politieke partij, zijn naadloos overgegaan van coronaprotesten, via Poetin is onze gevierde leider, naar onze boeren zijn heilig. 

Gemeenschappelijke deler: Boeh, we zijn tegen de Overheid. Het is hier geen democratie maar een dictatuur. En daarom steunen we Poetin....snapt de lezer het nog?

Maar goed. Zie foto rechts. We zijn in nood. En ook hangen we in Beijum een boerenzakdoek uit de auto.

Allemaal best, leve de acties. Maar deze blogger staat wantrouwend tegen extreemrechts in dit land, van de afdeling Vrijheid van Meningsuiting...maar alleen voor ónze mening. En dat mag afgedongen worden met trekkers...de arme boeren (niet financieel bedoeld) hebben zich laten kapen door extreemrechts.

Een FVD-er, hoe kan het ook anders, postte vandaag een filmpje op Twitter waarin hij opriep om geweld te gebruiken tegen de Overheid inzake het stikstofbeleid en het inperken van de veestapel.

Boeren mogen geweld gebruiken als....

Gideon van Meijeren heet de man. Laat de toekomstige generaties gevrijwaard blijven van dit geval.

Alles best, stel er is over vijf jaar een regering van Wilders en Baudet. Je moet er niet aan denken.

Nou ja, een troost...je mag dan de wapens oppakken en geweld gebruiken tegen die regering. Marokkanen...andere minderheden, ga jullie gang...Want dat vinden ze goed.

Je moet er niet aan denken, wat zou dit land dan in nood zijn. Want eigenrichting. 

Leve de rechtsstaat en het democratische Nederland. Door FVD-ers een dictatuur genoemd. En volgens de extreemrechtse en intolerante flank wordt bovenstaande link naar de NOS fakenieuws genoemd. En Poetin is een schat van een man die het beste voor zijn land voor heeft.

Dag complotdenkers, Forum voor 'Democratie'-aanhangers, deze blogger wordt door de Overheid betaald voor dit bericht. Sssttt!

Geen opmerkingen: