woensdag 11 februari 2009

KAROULINE EINDELIJK OPEN

De opening was een paar keer uitgesteld maar gisteren zag delicatessenzaak Karouline eindelijk het daglicht. Ik vermeldde foutief een paar keer dat het hier ook een eettentje betreft maar dat is niet juist. Je kunt er wel etenswaren(o.a. vers brood, groenten en exotische lekkernij) kopen maar je kunt er niet eten.


De zaak ziet er van binnen aantrekkelijk en fris uit, maar de eigenaren hadden toch liever niet dat er binnen een foto werd gemaakt. Er zit niks anders op dan zelf een kijkje te gaan nemen in de winkel die tussen de stoffeerderij en de 'Surinaam' in zit, aan de buitenste schil van Winkelcentrum Oost. Eettentjes rond het plein gaan meestal omstreeks 4 uur in de middag open, op de rechter foto ziet u de openingstijden van Karouline, vanaf 10 uur tot 18 uur. Dit is goed voor de levendigheid van het plein, straks de Aldi nog, en de vraag is: zal het toch nog gaan bruisen hier?

1 opmerking:

Anoniem zei

Ow leuk, nou ik zal eerdaags eens een kijkje nemen in deze nw zaak.
Jammer dat de zaak aan de buitenaknt zit want als het loopt zal het wel bruisen maar an de verkeerde kant van het plein :-(