woensdag 25 februari 2009

TREFPUNT NOORD


De berichtgeving over het Trefpunt (Noord) eergisteren was een beetje verwarrend. Maar wat wil je ook, ik kreeg een mail onder de naam van Trefpunt. Automatisch denk ik dan aan het Trefpunt aan de Beijumerweg. Maar dat bleek een misvatting. Van voorzitter Harry van Foundation Youth Care, gevestigt aan de Eilardaheerd, kreeg ik deze toelichting:
Trefpunt Noord is opgezet met een bedoeling om een gebied zeg ten Noorden van het Van Starkenborg kanaal en de lijn Bedum - ten Boer - Harkstede een centraal punt te bieden aan de inwoners. Om elkaar beter te leren kennen en culturen samen te brengen. De site biedt de mogelijkheid om nieuws, artikelen, advertentie's, evenementen te plaatsen. tevens hebben de leden de beschikking over een eigen blog, profiel, audio en een chat. Een forum uitbreiding wordt nog onderzocht. De site wordt gehost door de stichting Foundation Youth Care welke in Beijum gevestigd is. Zij heeft onder meer de functie mensen dichter bij elkaar te brengen en advies en ondersteuning te bieden aan ouders met kinderen die leiden aan een psychiatrische stoornis. Wijn zijn gevestigd sinds 2002 aan de Eilardaheerd 13. Wij hebben geen directe opvang, alleen voor crisis gevallen, en eventuele zeer kleinschalige naschoolse oppas.Omdat we een ingeschreven stichting zijn zonder winst oogmerk, draaien wij geheel op vrijwillige basis. Meer informatie kun je desnoods bij ons verkrijgen, of op onze site http://www.fyc-gron.nl/ http://www.trefpuntnoord.nl/
Het is maar dat u het weet, Beijum heeft een Trefpunt en een site genaamd Trefpunt Noord. Foto's zijn van eerstgenoemde site.

Geen opmerkingen: