woensdag 4 februari 2009

PRAKTIJK KERN INZICHT, LARA VAN WIJK

"Ik wil mensen graag in aanraking brengen met hun zelf genezend vermogen. Ze doen het uiteindelijk zelf, ik faciliteer alleen maar en ben maar een steuntje in de rug."

Aan het woord is de 33 jarige Lara van Wijk. Sinds 3 jaar woont ze in Beijum en vanaf november vorig jaar heeft ze een praktijk voor geneeskundige therapie & coaching in de Wiershoeck. Haar praktijkruimte is achter in de deze stadsboerderij, gang door en einde links. Hier was voorheen een coachingbureau gehuisvest, geleidt door Wian Bulthuis.
"Ze belde me n.a.v. een advertentie op een site waarop ik een praktijkruimte te huur vroeg. Het klikte meteen en het voelde erg goed, er was direct een goede feeling op het gebied van spiritualiteit en bewustwording." Praktijk Kern InZicht in de Wiershoeck is sindsdien een feit, een praktijkruimte die er fris, uitnodigend en professioneel uitziet. Je kunt er terecht voor onder meer een stoelmassage, een Reikibehandeling (Lara is "Master" in Reiki, Shambala Healer en ook nog NLP Practioner), ze geeft workshops gronden en ook kun je er cursussen intuitieve ontwikkeling volgen. Vanaf 6 april kun u om de week op 6 maandagavonden uzelf intuitief ontwikkelen in KernInzicht. 

Uit de folder:' De rode draad in mijn leven is voor mij Ontwikkelen en Groei. Niet alleen voor mezelf maar ook in het contact dat ik met de mensen om me heen heb.' Voor meer persoonlijke informatie en ook voor informatie over Kern InZicht gaat u naar www.kerninzicht.nl. Lara van Wijk is vroeger reisleider geweest en met een beetje fantasie zou je kunnen zeggen dat ze dat nu nog is. Met dien verstande dat ze nu bij mensen de reis naar binnen begeleidt als gids of coach, hoe je het maar noemen wil. Mensen die belangstelling hebben voor een behandeling, cursus of workshop kunnen haar bellen. Als ze vervolgens besluiten om te komen dan kunnen ze, aldus Lara, eerst kijken of het goed voelt, niks moet op voorhand. "Mensen kunnen komen voor ontspanning en rust, als het niet goed voelt kunnen ze gewoon weer weggaan." Niet dat dit gebeurd:" Ik ben er van overtuigd dat als mensen bellen of naar mijn site surfen ze op hun plek zijn als ze vervolgens ook komen."
 
De Shiatsu stoelmassage is een aanradertje, uw blogger heeft een drukpuntsessie ondergaan en het werkt nog dagen positief en ontspannend door. Lara van Wijk, die veel met meditatie, visualisatie en energie(oefeningen) werkt, kan een hulp zijn voor mensen die niet lekker in hun vel zitten. Maar het kan ook preventief werken om haar te bezoeken, zoals bij een stoelmassage het geval kan zijn. Ze maakt er geen half werk van:

"Ik werk met veel liefde en aandacht en er komt bij mij veel passie om de hoek kijken." 06-19882901 http://www.kerninzicht.nl/

Geen opmerkingen: