woensdag 29 augustus 2012

BONTE BEIJUM-EXPRESS, DE VIDEOHet is niet mogelijk om alle vandaag gemaakte foto's hier online te zetten, binnenkort vindt de lezer hier de link van de BBE-site waar vast en zeker meer afbeeldingen van het kinderspektakel bij het Trefpunt zullen worden geplaatst. Op de bovenste foto ziet u de kinderen bezig met het bouwen van hutten, foto omstreeks kwart over een vanmiddag gemaakt. Daaronder: Omdat er hard werd gewerkt moest de inwendige mens tussen de middag ook even worden versterkt. Op de kleine foto, klik groter, ziet u twee mensen van de crew.
Voor de rest: Veel plezier met de video. En weet dat de vakbroeders en zusters van OOG-TV ook nog langs kwamen om opnames te maken. Die kunt u vanavond vast en zeker op de enige en enige stadzender van Groningen aanschouwen.
(Morgen gaat de BBE-karavaan naar het Stadspark. Ondergetekende zal daar niet aanwezig zijn. Foto's zijn van harte welkom)
Update 16.54 uur: Met dank aan Martijn Middel van OOG-TV, en zie reactie:
http://www.oogtv.nl/2012/08/olympisch-dorp-verrijst-in-beijum/

5 opmerkingen:

Martijn Middel zei

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen heb ik voor OOG TV ook een korte repo gemaakt: http://www.oogtv.nl/2012/08/olympisch-dorp-verrijst-in-beijum/

Alie zei

yeah, interview met mn zoon (trots)

Francis zei

Mooi Johan
Mooi bij Beijumnieuws blijven niet naar OOG gaan hoor!!

Anoniem zei

leuk wat gaan ze morgen in Stpark doen

anirnith zei

vind het initiatief om hutten te bouwen geweldig! zelf iets maken en zien dat het groeit tot iets moois!
mogen ze van mij elk jaar terug laten komen!
dit jaar deden m'n twee zoons mee als deelnemer en m'n dochter als begeleidster vind het te gek dat het elk jaar georganiseerd word!