vrijdag 31 augustus 2012

FEESTELIJK SLOT BONTE BEIJUMEXPRESSZoals eerder gemeld, het lukte de regenachtig ingestelde weergoden niet om de slotdag van de Bonte BeijumExpress 2012 te verpesten. De stemming bleef er optimaal inzitten. Bekijk de video. De opnames van vandaag begonnen omstreeks half twee vanmiddag. Een kwartier later was ondergetekende in de sporthal waar een deel van de kinderen zich prima vermaakten. De feestelijkheden ter afronding van het driedaagse kinderfeest begonnen omstreeks half vier vanmiddag. Er werd muziek gemaakt, er was kinderdisco, er waren speeches en er werden lekkere dingen en natuurlijk ook welverdiende medailles uitgereikt. Op de bovenste foto ziet u de coördinatoren van de BB-E. in het zonnetje gezet worden. Het is toch elk jaar weer een prestatie wat door de altijd enthousiaste begeleiding wordt neergezet. En het laat zien wat vrijwilligers in Beijum samen kunnen bewerkstelligen als er onderlinge respect is, er een goede afstemming is, en eventuele ego-belangetjes opzij worden gezet voor het ene hoofddoel: er voor de kinderen zijn, en die een paar onvergetelijke vakantiedagen verzorgen.
Ondergetekende vond het een genot om het festijn mee te maken. Wat een prima en hartelijke sfeer! Hulde voor de geweldige inspanningen van de crew van deze zeer geslaagde editie van de Bonte BeijumExpress.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Joeppiee!! Het was idd geweldig!

Alie zei

Wat een lieve mensen en wat een leuke dingen! Vanmorgen kwam ik met de kinderen aan in behoorlijke regen, de hal van het Trefpunt stond helemaal vol. Maar geen paniek, geen chaos, allemaal prima geregeld. Er was een alternatief programma in allerlei onderdelen, waardoor de kids (bijna) niet naar buiten hoefden. Dan maar naar de sporthal (wat super dat dat kon), wel allemaal netjes een vuilniszak om tegen de regen.. aan alles wordt gedacht. Ik vind het met het jaar beter worden, echt waar. Mijn complimenten voor deze leuke 3 dagen voor de kinderen! Geweldig bedankt alle coordinatoren, organisatie, begeleiders, catering, cjz, iedereen die er was om er een succes van te maken, want dat was het. En die regen? Lekker puh!!

anirnith zei

ik sluit me helemaal bij Alie aan... was super!

Kees Huizenga zei

Tot mijn lokale verbazing zag ik twee fotografen van de BOB-krant onder een paraplu wegduiken. Heel schielijk. Vanwaar die ontluikende verlegenheid? Zijn ze bang voor Beijumnieuws?

Tussen de eerste en de tweede minuut van de reportage.

Prachtig, deze goede sfeer met de spontane kinderen van Beijum.