zondag 26 augustus 2012

OVER DE VERKIEZINGEN

Lezeres Ingrid, een andere Ingrid dan die de oproep over haar zieke hond gisteren instuurde, stuurde bovenstaande foto's op. Ze schreef er bij:  Leuk stukje, dat over de verkiezingen. Is niet alleen in Nederland een probleem, getuige dit plaatje dat ik via facebook onder ogen kreeg. Het drukt het probleem erg treffend uit.
Het was interessant om de kemphanen tijdens het lijsttrekkersdebat op RTL bezig te zien. En te constateren dat degene die zich het minst als kemphaan opstelde, Diederik Samsom, de winnaar van het spektakel was. Geert Wilders zakte duidelijk door het ijs, zijn voorspelbare stokpaardjes, massa-immigratie en de slaaf zijn van Brussel, die weten we onderhand wel een keer. Gezellige brombeer Roemer kon niet overtuigen en Rutte, met z'n spleetoogjes die op die van de rechter kat op de foto lijken, trachtte teveel zijn mislukte premierschapervaringen uit te venten.

Het verkiezingsdebat had veel weg van een sportwedstrijd. Compleet met nabeschouwingen. De slowmotion-herhalingen ontbraken er alleen nog aan. Jammer dat Mart Smeets er niet bij zat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

krijgen we nu ieder zijn/haar politieke voorkeur hier te lezen

Anoniem zei

http://www.rtl.nl/actueel/rtlnieuws/home/index.xml