donderdag 30 augustus 2012

DE BB-EXPRESS IN HET STADSPARK (Dag 2)

Zoals eerder gemeld, de tweede dag van de Bonte BeijumExpress, editie 2012, was een groot succes. Althans, dat begreep ik bij terugkeer van de aanwezige crew. En van een paar ouders die hun moeë maar tevreden en voldane kinderen weer bij het Trefpunt hebben opgehaald. Een begeleidster mailde deze foto's en ze schreef erbij:
Vandaag zijn alle groepen met 3 bussen naar het Stadspark vertrokken. In het Stadspark gingen de groepen een survival baan langs, een gps en speurtocht volgen en boogschieten waar we een aantal talenten hebben gespot voor de Olympische Spelen 2028 in Nederland. Uiteraard kon er tussendoor ook vrij gespeeld worden in de speeltuin en rond 14:00 gingen we met de bussen weer terug en hebben de kinderen verder gewerkt aan hun hut. Morgen al weer de laatste dag voor alle vrijwilligers en de kinderen het beloofd een spectaculaire dag te worden!!!
Vandaag ook een jarige in groep rood hij werd toegezongen kreeg een cadeautje en de kids mochten een slagroomsoesje pic.twitter.com/DrPscZKC. De jarige is Sjoerd uit groep rood en hij is 9 jaar geworden.. (Zie foto boven; JF)

Geen opmerkingen: