zondag 12 maart 2023

BEIJUMER TIM TEN HAVE, NUMMRER DRIE BELANG VAN NEDERLAND VOOR GRONINGEN (Van Haga)

 Tim uit Beijum wil dat we weer gewoon rond kunnen komen

Waarom gaat een jonge kerel uit Beijum de politiek in? Die vraag heb ik tijdens mijn campagne meerdere malen gehoord.

Voor mij is het antwoord heel simpel: ik kan het niet meer aanzien wat er in dit land allemaal gebeurt.

Dan kan ik erover gaan klagen op social media, maar ik kan ook proberen om er iets aan te doen. En daarom sta ik op de derde plek van de lijst van Belang van Nederland.

Want het gaat zo niet langer

Vanuit de Provinciale Staten wil ik opkomen voor onze basisbehoeftes: een dak boven het hoofd en dat we allemaal financieel rond kunnen komen.

Ik wil ervoor zorgen dat de energierekening omlaag gaat. Daarvoor moeten we in de provincie stoppen met zonneparken en windturbines en met de besparing daarop de belasting verlagen.

En het is belachelijk dat we lange wachtlijsten hebben voor sociale huurwoningen. Tien jaar is niet normaal. Daarom moeten we stoppen met het stikstofbeleid en gaan bouwen als een gek.

Ook zie ik hier in Beijum veel statushouders werkloos thuis zitten. Ik wil dat we die mensen helpen om de taal te leren, zodat ze werk kunnen vinden. Hiervoor zal het asielbeleid ook in Groningen anders moeten. Zolang er nonstop nieuwe mensen bijkomen, hebben we simpelweg niet het geld en de mankracht voor de integratie van de mensen die er nu al zijn.

Niet stemmen is instemmen

Ik weet dat een hoop mensen in deze wijk denken dat het geen zin heeft om te stemmen. Dat snap ik. Die mensen vraag ik dan: hoe vind je dat het nu gaat? 

Want niet stemmen betekent dat er ook niks verandert. Je stemt dan in met hoe het nu gaat.

Daarom wil ik iedereen oproepen: blijf woensdag niet thuis. Ga naar de sporthal, naar het Trefpunt of naar het Heerdenhoes. Maak een vakje rood en zorg voor een betere toekomst. Want samen kunnen we Nederland van onderop veranderen.

En wil je me steunen? Stem dan op Tim ten Have, nummer 3 van Belang van Nederland.

BVNL Groningen op Facebook: https://www.facebook.com/bvnlgroningen

JF, krijgen we woensdag een keer een hogere opkomst?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Meneer wil graag de planeet naar de klote helpen dus.

Bo zei

Ik vind de reactie erg onaardig. Tim heeft goede ideeën/standpunten.. Je moet toch ergens beginnen. Een beetje respect is wel op z'n plaats

Anoniem zei

Tim heeft belachelijke ideeën net als de rest van de partij waar hij lid van is. Van Haga is een klimaatproblematiekontkennende extreempopulistische wappie. Met dit soort figuren aan de macht is onze samenleving gedoemd om te mislukken.

Anoniem zei

Hij is super success