woensdag 1 maart 2023

MARTIN GAAT DE MARATHON LOPEN VOOR HET BEATRIX KINDERZIEKENHUIS

Ik ga lopen voor het goede doel! Ik hoor het mezelf nog zeggen. Maar hoe en wat dan? Waar en voor wie?

Na het zien van een link over het Beatrix kinderziekenhuis in Groningen, dank je wel Marian voor het veelvuldig delen en het lezen van alle verhalen, was ik om. Dit gaat het worden en de gestelde doelen gaan we halen. Alles om een bijdrage te leveren voor de kinderen die alle hulp kunnen gebruiken. Dat ik dan in New York mag lopen, want zo zie ik het echt, is een dikke bonus maar niet het hoofddoel.

Om zeker te zijn van een plek heb ik vrij snel een optie genomen op een boeking, en na de eerste kennismaking was het helemaal duidelijk, ik ga het doen!

Het gedoneerde geld gebruiken ze om de tijd in het ziekenhuis voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Je kan dan denken aan een kidsbios, speciale tv schermen die tijdens het maken van een MRI scan een leuke film of serie vertonen of bijvoorbeeld een knuffelbeest die de kinderen krijgen na een operatie. Ook de ouders worden niet vergeten. Er zijn natuurlijk ouders die van ver komen of vaak in het ziekenhuis moeten verblijven. Omdat het de hele dag al een witte steriele omgeving is zijn er speciale huiskamers gemaakt. Hier kunnen de ouders zich in een huiselijke omgeving even terug trekken. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij de donaties.

Vorige week hebben de eerste officiële bijeenkomst gehad met alle lopers. Als iedereen fit blijft gaan we uiteindelijk met 18 lopers de marathon doen voor het Beatrix kinderziekenhuis. 

Ik zal de weg ernaar toe bijhouden of facebook, instagram, linkedin en ook op polarsteps. Ik ga de komende tijd actief bezig om shirtsponsors te benaderen. 

Er zullen ook wat acties voorbij komen. Denk bijvoorbeeld aan een wijnactie waarbij het verschil inkoop/verkoop naar het goede doel gaat. 

Ook zal ik zelf een actie opzetten waarbij je voor € 25,- euro, of een veelvoud daarvan, kans maakt op een week klussen van mijn kant. Ik de uren, de klant de materialen. Als ik hiermee op € 1500,- zit zal ik doormiddel van loting iemand aanwijzen.

Steun mij en daarmee de kinderen om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb zelf alvast het goede voorbeeld gegeven door € 750,- euro over te maken.

Elke bijdrage, hoe klein ook , is zeer welkom.

Op mijn actiepagina is meer informatie te vinden en is er een mogelijkheid tot doneren. Dit is mijn actie pagina van het Beatrix kinderziekenhuis en het geld gaat dus rechtstreek daar naar toe.

https://www.steunbeatrixkinderziekenhuis.nl/fundraisers/martin-heller

Gelijk een tikkie is ook een mogelijkheid en ook dit gaat rechtstreek naar het ziekenhuis en zal op de actiepagina vermeld worden.

https://tikkie.me/pay/VrBeatrixZH/5DpiyzqTzT6rpZuMcztgMp/10,15,25,50

Ook is er ruimte voor bedrijven om te sponsoren en een logo te plaatsen op zowel het training als het wedstrijd shirt. Hierover kan contact opgenomen worden via info@klusbedrijf-mh.nl 

Ik kom graag langs om het uit te leggen. Er zijn een beperkt aantal plekken voor een logo dus wees er snel bij als er interesse is. 

Dank aan iedereen die al een donatie heeft gedaan en dat eventueel nog gaat doen. 

(Afbeelding links, een huiskamer in het ziekenhuis, bekostigd door donaties)

Hardlopen is Martin's passie, zie hem links op de foto in dit bericht

Vorig jaar, Loopgroep Groningen voor Oekraïne

Hij heeft al vele jaren een klussenbedrijf

Geen opmerkingen: