donderdag 30 maart 2023

LEZERS MELDEN: KINDERLOKKER ACTIEF IN BEIJUM

 "Hij liep vandaag in de Wibenaheerd om kinderen aan te spreken. Of die mee wilden naar het bos om leuke hondjes te zien die hij daar zou hebben."

Het geeft altijd onrust en een onveilig gevoel.

Lezers stuurden me vandaag berichten over een in de wijk gesignaleerde kinderlokker.

Behalve in de Wibenaheerd zou de man ook actief zijn geweest nabij de Aldi.

Lezeres: "Daar verzette een meisje zich en als reactie sloeg de man op de vlucht."

Meer informatie? Signalement?

Afbeelding via het AD

Reacties via Facebook/Beijumnieuws.

Beijumnieuws@hotmail.com

9 opmerkingen:

Unknown zei

🖕

Anoniem zei

Ik ben zo bang dus alsjeblieft laat de politie hem pakken want ik ben heel bang

Anoniem zei

Weten jullie waarom hij dit doet

Anoniem zei

Ik was met een vriend van mij in de Bentismaheerd bij een voetbal veldje waar een soort schommelband was.Wij waren rustig aan het voetballen, en ineens kwam er een man aan die iets tegen ons zij, maar wij konden dit niet verstaan, het was een soort gemompel, maar hij was een beetje gek en een soortvan dronken ofzo en ik vond hem heel verdaagd ik ga voor de zekerheid het signalement vertellen:Een man Van zo'n 40 jaar beetje bol grijze trui aan en was lightskin maar meer aan de blanke kant blanker dan the rock oftewel dwane Johnson zouden mensen deze man als u die ziet in de gaten houden hij is heel verdacht. Locatie:Bentismaheerd veldje waar een soort schommelband was.

Anoniem zei

Ik heb hem ook in de Bentismaheerd gezien

Anoniem zei

Ik heb die ook gezien in Bentismaheerd

Anoniem zei

Ik ook

Anoniem zei

Is het wel handig dit allemaal te plaatsen? Is deze info betrouwbaar en worden er zo niet verkeerde mensen misschien als verdachte gezien? Straks ontstaat er een hetze...

Anoniem zei

Is er überhaupt een duidelijk signalement over de kinderlokker. Want dat stukje blijf ik vaag vinden! Was het een donkere of een blanke man. Tussen welke leeftijds categorie viel die. Ja hij had een adidas pak aan maar zo veel mensen in beijum dragen dat. Hoe lang was die. Had die een baard of snor welke kleur haar. Of was die kaal! Wordt er. Hoop onrust getrapt. Maar weinig details!!!