dinsdag 5 september 2023

BEIJUM IS WEL ERG GROEN...DOE HET ZELF?

Afgelopen zondagmiddag zag deze blogger als bijrijder twee politieauto's de Wibenaheerd inscheuren. Geen toeters en bellen, maar ze reden wel hard.

Zie foto boven, stukje zijstraat, direct na de rotonde en dan weer linksaf...uit beeld. Vast gedoe in de privésfeer. Niks bekends achter weg gekomen.

Thuisgekomen zag ondergetekende op de foto veel lelijks op een gedeelte van de straat. Die schots en scheve blokken die moeten voorkomen dat er auto's gaan parkeren vallen misschien wel het meest op.

Maar ook, en deze blogger is niet zou de burgerlijke, beetje onkruid wat geeft dat nou....maar dit ziet er wel erg onverzorgd uit. 

De volgende dag zag de blogger een bewoner uit de Froukemaheerd als het ware zijn eigen straatje schoonvegen. Met een snerpend apparaat, deed denken aan een bosmaaier.

Een mens kan klagen en zeuren totdat ie een ons weegt, maar een beetje onderhoud in de eigen woonomgeving is niet verkeerd. Aan die lelijke blokken op bovenstaande afbeelding kun je niks doen, maar even het onkruid weghalen, kom op Wibenaatjes.

Anderzijds, het onkruid hoort misschien wel en beetje bij natuurwijk Beijum. Zie ook de video beneden, een jaar of acht geleden gemaakt. De Groene Huiskamer Plein Oost....The Green Green Gras Of Home...
 

Geen opmerkingen: