woensdag 20 september 2023

TREKT WINKELCENTRUM BEIJUM MINDER BEZOEKERS?

Foto is einde middag/begin van de avond gemaakt.

De promenade van Winkelcentrum Beijum was ongeveer 1 minuut lang helemaal leeg.

Zeker, de dierenspeciaalzaak had net de deuren gesloten, evenals de Zeeman en de speelgoedwinkel.

Maar deze blogger bekroop toch het gevoel wat hij de afgelopen maanden ook al voelde.

Gevoel hoeft natuurlijk geen werkelijkheid te zijn. Maar deze blogger hoort de laatste tijd iets te vaak van mensen dat ze vinden dat het winkelcentrum achteruit holt.

Achteruit hollen klinkt wat te negatief, wel heeft hij stellig het gevoel en het idee dat de bezoekersaantallen richting Winkelcentrum Beijum dalen. Er zijn vaker gaten te zien op de parkeerplaats.

Een indicatie is ook dat de donderdagochtendmarkt in vroegere jaren wel acht tot tien kramen trok. En tegenwoordig? Een of twee (corrigeer de blogger als hij er naast zit)?

Vorig jaar zomer, het management van de AH was boos omdat op de voorpagina van de wijkkrant stond dat veel Beijumers hun boodschappen in de AH aan de Rijksweg doen in plaats van in Beijum.
En dat is feitelijk zo, want deze blogger heeft goede ogen en oren in de wijk. Het gaat niet om gelijk hebben maar over feiten.

Het overdekte Winkelcentrum Beijum bestaat ca 25 jaar. Prettig om tijdens herfst- en wintermaanden overdekt te kunnen winkelen.

Regeren is vooruit zien. Hoe krijgen we ons winkelcentrum weer aantrekkelijker? Want het zou mooi zijn als Beijumers tevreden zouden zijn met het winkelaanbod en dat ze binnen eigen wijk boodschappen blijven doen.

We konden in het voorjaar van 2022 meedenken over de nodige veranderingen in en rond Winkelcentrum Beijum

Want hebt u nog ideeën voor Winkelcentrum West? Een winkelcentrum dat niet bestaat....het is immers Winkelcentrum Beijum...

Er werden rondom camera's opgehangen om verkeersstromen te monitoren.

20.40 uur; de meeste reacties lopen via Facebook-Beijumnieuws.
Wat betreft reageren onder dit blogbericht, op een denigrerende manier anoniem afgeven op de eigenaresse van AH gaat niet lukken. 

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Met AH gaat het heel slecht. Dat ziet toch iedereen. Onoverzichtelijk rommelig, slechte onduidelijke misleidende beprijzing geen prijsscanner meer, duur,lege schappen/vakken, personeelstekort en vooral ongezellig.

Neemt Vastgoedbedrijf Meins te veel hooi op haar vork. Laifhoes kost personeel maar levert niets op. Waarom die handel toch in het duister moet. Om te verhullen dat ook deze winkel van de familie Meins is misschien?

Anoniem zei

Zit niet op facebook, maar vooral lege vakken is echt storend, er is heel vaak iets niet op voorraad, en tref ook regelmatig over datum aan. Heb ook het idee dat het een beetje out of control is daar. Voldoet niet echt aan AH-standaard

Anoniem zei

Vooral in het weekend jonge vakkenvullers die het vooral gezellig hebben met elkaar ipv de vakken te vullen of te spiegelen. Vandaag nog gezien dat 3 vakkenvullers gezamenlijk een product gingen terug leggen. Een droeg het product en de andere twee liepen mee voor de gezelligheid. Dit lijkt me niet helemaal de bedoeling, op je werk moet je werken, gezellig kletsen en niks doen doe je maar in je vrije tijd. Er is totaal geen toezicht op

Anoniem zei

Ik wijk inmiddels uit naar een andere Albert Hein. Deze is om te janken! Spullen wat over datum is... en heb al meerdere keren dit doorgegeven. Ze leggen het gewoon weer terug blijkbaar. Om nog maar te zwijgen over de lege schappen en het personeel wat geen woord Nederlands kan.

Anoniem zei

Tip: ga naar de AH Rijksweg.
Deze ah Meins is een puinhoop. Aanbiedingen zoals ah landelijk adverteert zijn er niet, het is er rommelig en slecht schoongemaakt. Er wordt niet of slecht gespiegeld en veel producten die een ah in voorraad moet hebben zijn uitverkocht. Onvriendelijke medewerkers (maar dat is te snappen als de leidinggevenden zo ongeorganiseerd, ongeïnteresseerd en onvriendelijk zijn). Jammer dat de eigenaar zo’n stempel op het winkelcentrum drukt want dit hele winkelcentrum is niet om aan te zien.
Het was niks, is niks en wordt ook nooit wat.

Anoniem zei

Vanmiddag moest ik even paar snelle boodschappen hebben. Het leek wel een Oost-Europese supermarkt van vroeger. De helft van de vakken was leeg. Schokkend. Hier gaat iets grondigs verkeerd in de bedrijfsvoering.