zondag 3 september 2023

DE ERR IN DE MAAND, BEIJUMNIEUWS PRUTTELT NOG EVEN DOOR...


Het is maar al te waar, aan alles komt een eind. Ook aan deze zomervakantie van 2023.

Schrijft deze blogger terwijl de komende dagen de temperatuur naar ca 25 graden zal gaan stijgen...
Maar het is niet anders, het is weer septembeRRR, de R zit weer in de mand.

Morgen beginnen de basisscholen in de wijk (en natuurlijk daarbuiten) weer. Op naar een nieuw schoolseizoen. Niet teveel jammeren kinderen (en ouders), wat een voorrecht om onderwijs te krijgen, en dat is niet overal op de wereld een vanzelfsprekendheid.

Foto links, zo te zien nam een hogedrukspuit een gevel van de Dom Helder Camaraschool eind afgelopen week onder handen. Scholen moeten er natuurlijk goed uitzien bij de start van het schooljaar. Gebeurde ook bij Het Palet

 En tja, Beijumnieuws en deze blogger in de lappenmand. De laatste medische update dateert al weer van zes weken geleden.

Kort, het gaat nog niet best, niet wandelen, fietsen of autorijden, lezers kunnen hem soms in een rolstoel tegenkomen Het Martini wist zich geen raad met de toestand (beenmerginfarct en botnecrose), een compleet kapotte knie door de chemo...een zeldzaam verschijnsel. De orthopedie in het UMCG gaat het academisch overnemen en zal binnenkort met een plan komen. Waarschijnlijk een knieprothese.

Lang verhaal kort, vijftien jaar lang bruiste deze blogger aan het begin van een nieuw Beijumnieuws-seizoen. Maar nu niet. De wil is er. Maar het lichaam en een stuk mentaal trekken het even niet om voluit te gaan.

Eerst een operatie, op conditie komen,...daarna graag weer wandelen en fietsen...Hoop doet nog altijd leven.

Beste mensen, nog even bloggen op iets minder dan halve kracht, ik zal wel kijken of ik binnenkort weer een serie kan opstarten. Enneh...het schrijven voor de wijkkrant gaat gewoon door.

Kop ter veur. En....Always look on the bright side of life...and death...

Geen opmerkingen: