maandag 11 september 2023

VOGELS LUSTEN OOK GRAAG EEN PATATJE


Deze blogger heeft niet de creativiteit en de tools om een mini-stripverhaal te maken. Compleet met tekstballonnetje enzovoort.

Het had anders mooi gekund.

Maar lees 'deze strip' even van boven, links en rechts naar beneden. Afgelopen zaterdagmiddag.

Foto boven. Zo wat een troep op een parkeerplaats op Winkelplein West. Was vast lekker snacken geweest vanuit de auto. Wat doen we met de overgebleven troep? Op straat ermee, zijn wij er vanaf. Vogel zag of rook er wat lekkers aan en probeerde een bruine zak met inhoud weg te trekken, vast om het in alle rust leeg te kunnen pikken/eten.

Foto links, de zak met inhoud is al twee meter weggetrokken. Richting een rustige plek om te kunnen eten.

Foto rechts. Daar kwam een dame aangelopen die het allemaal niet kon aanzien. Ze liep naar de vogel toe, die zijn buit in de staak liet, gooide de bruine zak leeg op straat en gebruikte vervolgens de zak om de overige troep in te stoppen en....in een vuilnisbak te gooien. Niet duidelijk op de foto te zien, maar twee meter achter de dame, waar de bruine zak is leeggegooid, lagen een vijftiental patatjes. Dame maakte de parkeerplaats verder weer ordelijk.

Foto beneden, ja die patatjes zagen er vast smakelijk uit. De zwarte vogel werd overruled door drie witte....zijn het duiven of meeuwen? Binnen no time was alles opgepeuzeld.

Het was een onbedoelde kringloop van asociaal naar sociaal en opgeruimd. 


Geen opmerkingen: