zondag 14 januari 2024

GEERT WILDERS ZAL NOOIT EEN PREMIER VOOR ALLE NEDERLANDERS WORDEN

 De kiezer heeft op 22 november gesproken. De PVV veruit de grootste partij en momenteel wordt ergens op een fraai landgoed gekeken of er een rechts kabinet geboetseerd kan worden.

Net zoals veel Nederlanders keek ook deze blogger op van de verkiezingsuitslag. Maar hij heeft er vrede mee. Ook verkneukelt hij zich enigszins, want ga van twintig jaar schelden en tieren vanaf de zijlijn, elke andersdenkende verrot schelden, maar eens regeringsverantwoording dragen. Dat kon wel eens lachen worden.

Waarom zo negatief? Of is het realistisch? Even koppie erbij mensen, twintig jaar lopen zieken en schelden, dan schakel je niet zomaar over naar een rustige staatsman met charisma. De misdragingen van de afgelopen jaren zullen aan Wilders blijven steken. Misdragingen? Overbodig om toch het gescheld en getier van de man hier verder uit te lichten?

Er weer voor de Nederlanders zijn? Hoe gaat dan dan in een wijk als Beijum met pakweg 130 nationaliteiten? Gaan Kees, Willem en Johan dan voor Fatima, Achmed of Youssef?

Het is toch lachen na al die jaren dat de geslepen, maar o zo doorzichtige vos, opeens een gedeelte van het getier in de ijskast zet? Ook het DNA van zijn 'partij?' Islam.... Allemaal om de macht en mee willen regeren.

Zeven jaar geleden werd deze blogger door de hork geblokkeerd op Twitter, zie nog eens dit Wiljbericht. Ondergetekende bevindt zich daarmee in goed gezelschap van het hele land. Want de man die orakelt dat hij van het debat op Twitter houdt blokt zich de pleuris op ditzelfde platform.

Een leugenachtige psychopaat als minister president voor alle Nederlanders? Zien we hem al naast andere regeringsleiders staan? Gaat hem niet worden. De hele tijd maar uitdelen en bij het minst of geringste beetje tegengas gaan zeuren over 'demoniseren.' Wat een slappeling.

Afbeelding rechts, nogal wat mensen verlaten Twitter, tegenwoordig X. Tegen het zere been van Wilders, die half Nederland geblokt heeft....Wil je het idioter hebben?

Een kwart van de Beijumers heeft op 22 november op de PVV gestemd. Want Wilders gaat 'de Nederlander' weer op 1 zetten en de portemonnee van de echte Nederlander zal beter gevuld worden (gelooft u het echt?). In multicultureel Beijum ook met mensen uit alle windstreken? 

Je moet toch wel erg kortzichtig en goedgelovig zijn om dat te geloven....

Maar deze blogger ziet ergens wel uit naar een extreem rechts kabinet. De realiteit zal immers weerbarstig zijn...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Rutte was ook geen premier voor alle Nederlanders, en zeker niet voor de Groningers!

Anoniem zei

Schelden en tieren is niet het probleem. Het probleem is de volstrekt achterlijke en anti-sociale verkiezingstandpunten van deze eenmanspartij. Niemand gaat beter worden van een PVV in de coalitie en vooral ook het type persoon (de zwakbegaafde tokkie) dat op deze partij stemt niet.

Anoniem zei

Tis me wat allemaal, democratie is alleen leuk als je favo partijtje wint natuurlijk. Maar je moet maar zo denken, nu heeft JF de komende jaren weer voldoende munitie voor jankjammerjournalistieke stukjes waarin hij een groot deel van de (Beijum)bevolking kan wegzetten als onnozele tokkies. Wappies is helaas alweer uit de mode.

Johan Fehrmann zei

Gelukkig, ik dacht al, mijn intensiefste gaat niet reageren. Terwijl dit er net zo mooi een bericht voor is. De jankjammer journalistieke stukjes gaan en er gelukkig nog als zoete koek in de onze gezellige Anoniem. Helaas voor deze stiekemerd, de blogger heeft geen favo partij. Wijkbewoners tokkies noemen is iets voor onze Anoniem, daar bezondig ik me niet aan.

Is wappie echt uit de mode? Ik betwijfel het, ze roeren zich nog steeds op met name Twitter. Graag vaker zo grappig reageren. Munitie genoeg toch.....

Anoniem zei

Wel potverdriedubbeltjesnogantoe zeg, er reageren wel vaker lezers anoniem maar als de strekking van de comment je niet bevalt is het 'Onze Anonieme Stiekemerd'? Maar ik snap het wel, dan hoef je niet meer inhoudelijk te reageren, wel zo makkelijk natuurlijk, dan lijkt het net of je een argument gewonnen hebt.

Ons Geertje is natuurlijk ook gewoon een systeempoppetje, laat dat duidelijk zijn, ik vind hem net zo lachwekkend als jij.

Henk Kamminga zei

Om te beginnen ben ik geen PVV-stemmer, maar deze kiezers wegzetten als 'tokkies' is onterecht. PVV is de allergrootste partij van Nederland; kiezers komen overal vandaan. We kunnen dus niet stellen dat half Nederland uit 'Wappies' bestaat. Bovendien heeft deze partij ook veel goed onderbouwde sociale ideeën over de verzorgingsstaat die overeenkomen met de standpunten van GL-PvdA.
Overigens, ik wens je beterschap en veel sterkte toe, Johan. Ik hoop dat BEIJUMNIEUWS nog lang blijft bestaan; ongetwijfeld de beste wijk-website van de stad!