donderdag 8 december 2016

GEERT WILDERS BLOKT BEIJUMBLOGGER OP TWITTER

"Geef Nederland terug aan het volk. Stem de elite weg op 15 maart."

Een dergelijke boodschap zette Geert Wilders van de PVV een week geleden op Twitter. De exacte tekst heeft ondergetekende zo direct niet voor handen. Want hij mag Wilders niet meer volgen.

De blogger is vaak nieuwsgierig als de man weer eens een ronkende tekst via zijn Twitter-account de wereld instuurt en hij antwoordde de voorman van Vrijheid van Meningsuiting:
Om na de verkiezingen zelf in een coalitie met 'de elite' te willen gaan zitten regeren....Zijlijn-geschreeuw....
This Tweet is unavailable. 

De Tweet is niet meer available (beschikbaar) want die is (kan niet anders) in het verkeerde keelgat geschoten bij de man die zich wel eens omschrijft als 'Sterke leider die niet laf en bang is.'

De Beijumblogger verkneukelt zich. Hoe vermakelijk.

De man die graag premier van het Nederlandse volk wil worden, als een der langst zittende politici van het land (hoe elitair) kan niet tegen een simpele opmerking van een eenvoudig bloggertje uit het Groningse Beijum. Wilders moet alles kunnen zeggen, maar tegelijkertijd schreeuwt hij moord en brand als er meningen van andersdenkenden voorbij komen.

Het komische is, de Tweets van de man die een heilige oorlog voert tegen de Islam zijn op een andere manier nog gewoon te volgen.
Iedereen moet vooral gaan stemmen wat die wil stemmen. Maar bedenk wat er gebeurt als Wilders premier gaat worden en tegengas gaat krijgen van coalitiegenoten (als die er zijn...) of van wereldleiders. Het is bekend dat er veel narcistische leiders onder politici zitten, waarvan het kenmerk is dat ze dol zijn op strelingen maar absoluut niet tegen kritiek kunnen...

Van een speldenprikje van een Beijumblogger gaat de Vrijheid van Mening-man en zelfverklaarde vrijheid-denker Wilders al in de gordijnen.
Update 15.13 uur. Lees hier het verhaal van een stad Groninger die ook geblokkeerd is op Twitter. Griezelige ontwikkelingen vindt hij...

13 opmerkingen:

Joop Steenhuis zei

Goed werk Johan,

In het boek "Boerderij der dieren" van George Orwell,wordt gesproken over:
" Alle varkens zijn gelijk, maar sommige varkens zijn meer gelijk dan anderen".
Met deze reactie van Wilders plaatst hij zich volgens mij bij de laatste varkens.

Ik blijf het met grote belangstelling volgen.

Joop Steenhuis

Kees Huizenga zei

Afgeven op de elite, terwijl hij daar zelf al twintig jaren bij behoort (GW begon als VVD-fractiemedewerker bij Frits Bolkestein).

Bij de formatie van Rutte I verbrak hij onmiddellijk zijn verkiezingsbelofte om niet te tornen aan de AOW-leeftijd van 65 jaar.

Zie:

http://www.nu.nl/politiek/2266641/aow-geen-breekpunt-meer-wilders.html

http://www.rtlnieuws.nl/economie/aow-geen-breekpunt-wilders-geen-kiezersbedrog


Heel grappig: Geert Wilders bepaalt wie tot "het Volk" behoren. Voor het "niet-Volk" is er geen vrijheid. De PVV is een partij zonder leden. Geert Wilders is een generaal zonder leger. Typerend voor een angstige dictator.

Han zei

Buitengewoon verrassende reactie van Onze Blonde Held, Johan! Zou hij even een black-out gehad hebben, of vond hij dat het allemaal wel wat "minder-minder-minder" kon? Ik weet het niet, hoor. De Grote Geert heeft immers toch zo'n fijnzinnig gevoel voor de onderbuik van Nederland? Die van jou is hem kennelijk te min......ik zou zeggen: wees er niet al te bedroefd onder. De Nederlanders die 'ons land willen gaan heroveren' komen vanzelf bij Lobith de Rijn afzakken, met Viking Wilders op de voorplecht van hun oorlogsschip.
Alleen blijf ik het onbegrijpelijk vinden dat hij nog zoveel verblinde volgelingen heeft - allemaal mensen die vast geen toiwtje uit de brievenbus hebben hangen, bang voor het boosaardige gespuis dat hier overal op onze spullen loert. Ik heb zelf teouwens al geen 20 jaar meer een touwtje uit de brievenbus hangen.....uitnodigender kun je het namelijk niet maken, ook voor blanke, autochtone, blonde en blauwogige diefjes.....

Anoniem zei

De blogger moet niet mekkeren. Zelf is hij diverse keren betrapt op censuur. Nu kan hij uit eigen ervaring eens vaststellen hoe het is wanneer het recht van vrije meningsuiting wordt onderdrukt. Een prima koekje van eigen deeg.

Jan zei

Ik zou de reactie van Ano 16.05 niet hebben toegelaten. Aan de schrijfstijl is te herleiden dat die van een persoon is die louter en regelmatig stekelig en vies reageert. Ook anoniem. Vrijheid v Meningsuiting is geen vrijbrief tot het verkondigen van schunnige ranzigheden.

Anoniem zei

Wees blij met je block. Ik ben blank, NL-er, maar ik zou nooit maar dan ook nooit bij Het volk van deze man willen horen.
De zielepieten die menen dat deze valse Profeet hun stompzinnige ontevreden gevoelens zou kunnen wegnemen.

Anoniem zei

Wilders verwijdert personen die willens en wetens aanhangers willen blijven van de leugens van het establishment.

Anoniem zei

Sufferd 11.01, Wilders behoort al 20 jr tot het etablissement. en heeft hij soms een geheime dienst dat hij weet wie hij moet verwijderen?

Anoniem zei

De meest onverdraagzamen blijken toch weer in de hoek te zitten van mensen die zichzelf democratisch noemen. Het zit er dik in dat Wilders inderdaad niet het antwoord is op de huidige maatschappelijk verdeeldheid en verwarring. Volgens de laatste berichten speelt Wilders dubbelspel. Zijn moeder is joods, dus is hij per definitie een jood. Op zich niets mis mee. Het wordt anders wanneer je daarnaast ook nog zionist bent. Zijn training heeft hij in Israël gehad. Zijn huidige 2e echtgenote is lid van de Mossad. Dus mensen denk goed na in maart a.s., tenminste als je überhaupt nog de behoefte voelt om naar het stemhokje te gaan.

Han zei

Volstrekt oninteressant om nu te horen dat de Blonde Held joods zou zijn: voor mijn part is hij Inuit of Brahmaan of wat dan ook. En of zijn 2e (!) echtgenote lid van de Mossad is vind ik ook non-kennis. Waar het om gaat is wat hij zegt: dat is meer dan erg genoeg en kennelijk voor de rechter ook voldoende reden om hem te veroordelen. Wilders' achtergronden interesseren me geen biet, zijn opinies des te meer. Wat schieten we er mee op om te weten dat de vader van Adolf H.een humeurige douanemedewerker was in Braunau? Niks toch......?

Anoniem zei

Ik weet niet wie er gevaarlijker is, deze ophitser of zijn volgelingen. Trouw zweren aan de grondwet en tegelijkertijd rechters die deze rechtsstaat vertegenwoordigen onderuit halen en bespotten. Het wordt hoog tijd dat we de rechtse manier van politiek correct denken aan de kant schuiven en gewoon stellen: Wilders is een neonazi. Een fascist.

Anoniem zei

Kennelijk spelen sommige reaguurders ook een beetje dubbelspel.... Daar waar men ons eerder wilde laten geloven een erudiete kosmopoliet te zijn, blijkt men thans te zijn weggegleden in het ravijn van een aan tunnelvisie lijdende megalomaan die zich vanuit onderbuikgevoelens nog slechts bedient van hol klinkende one liners.

Anoniem zei

Onbegrijpelijk dat mensen nu zo massaal achter deze verknipte populist aanlopen. Temeer omdat hij enerzijds het anti-multiculti-evangelie uitdraagt en anderszijds daar zelf het vleesgeworden tegendeel van is. Het Arisch geblondeerde kapsel van een peroxidehoertje, het DNA behorend bij Chinese oogplooien, een Zuid-Molukse vader, een joodse moeder, en heeft hij dùs een joods besneden piemel. Wie weet vermoedt de blogger vanuit zijn vroegere professie wel dat hij hier met een gevalletje Dissociatieve Identiteits Stoornis te maken heeft. De samenleving moet wel flink in verwarring zijn, wil zo'n figuur momenteel goed voor 36 zetels zijn.