donderdag 15 december 2016

OVERDEKTE DEPOT SANTIBRI BIJ HOF VAN BEIJUM

 
We hadden even tijd nodig om een overdekte plek voor de kranten en folders te maken. Vanaf nu staat alles droog en kunnen bezorgers hun te bezorgen pakketten droog ophalen."

Folders en kranten als de Gezinsbode en Groot Groningen worden sinds ongeveer twee maanden door bezorgers bij café het Hof van Beijum opgehaald.
Zie nog eens dit bericht.
Tot ongeveer zat het distributiedepot van Santibri in de Hiddemaheerd. Bezorgers konden hu te bezorgen kranten en folders vanonder een overdekte carport vandaan halen.

Bij het Hof was geen overdekte plek, maar de beheerder van het depot heeft afgelopen week een partytent geregeld waar alles droog in blijft zodat bezorgers geen nat spul door de brievenbussen hoeven te gooien.

Bezorgers gaan niet door het café heen om bij de partytent te komen maar kunnen buitenom langs het terras.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is toch geen kijk....man man wat een armoe.

Kees Huizenga zei

Waarom deze kranten niet deponeren in het voormalig kantoortje van de buurtconciërges van De Huismeesters aan de Atensheerd?


Die tent valt uit elkaar bij heftige storm!


Nog een tip: deze kranten of huis-aan-huisbladen kunnen eveneens worden opgeborgen in het voormalig pand van de MJD van Beijum/STIP Beijum/Wij Beijum aan de Ypemaheerd. Naast de eenzame bieb van Beijum.De gekozen oplossing getuigt inderdaad van beleidsarmoede.