zaterdag 17 december 2016

MORGEN GEEN INZAMELING KERSTPAKKETTEN MEER
"Het gaat zo goed dat we besloten hebben om de vierde inzamelronde zondag niet door te laten gaan."
De eerste fase van de door De Bron en Sociale Long georganiseerde kerstpakkettenactie voor mensen in Beijum die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken is voorbij.

Na drie rondes in Winkelcentrum Beijum en het inbrengen van producten bij inzamelpunten in de wijk besloten de organisatoren gisteren dat er genoeg binnengekomen is. Er zijn ruim genoeg houdbare spullen verzameld om honderdvijftig kerstpakketten te vullen.

Op de (besloten) Facebookpagina van Sociale Long werd gisteren het volgende bericht gepost:
Het gaat goed met het inzamelen van producten.
Zo goed zelfs, dat we hebben besloten om de 4e inzamelronde van a.s. ZONDAGMIDDAG NIET DOOR TE LATEN GAAN.
Maandag zullen we gebruiken om dozen te vouwen, producten te sorteren. Vanaf dinsdag wordt er ingepakt en starten we met de bezorging van de pakketten. 
150 Huishoudens ontvangen een pakket. 150 Huishoudens met ieder zijn/haar eigen voorkeuren. Het kan zijn dat er iets in je pakket zit wat je minder lekker of bruikbaar vindt; dan zijn er vast en zeker buren, vrienden, familie om het weer aan door te geven.
Er is en wordt met liefde door een hele hoop vrijwilligers aan deze actie gewerkt.


Na het lezen van het bericht toog ondergetekende naar de locatie waar een paar duizend producten liggen opgeslagen om foto's te maken. Er werd gesorteerd en komende week worden de dozen in De Bron gevuld en rondgebracht naar de relatief gelukkige ontvangers.

Geen opmerkingen: