zondag 18 december 2016

LEKKERNIJEN BIJ AH BEIJUM (+ verrassende donaties voor in de kerstpakketten) Niet alleen zit De Bron volop in kerstsfeer in Beijum, zie voorgaand bericht, heel Beijum lijkt een grote lichtzee met lampjes voor ramen en in tuinen van woonhuizen. Winkelcentrum Beijum doet volop mee. Het is dan we niet steenkoud buiten de laatste dagen, maar een lekker warm hapje gaat er goed in.

Zie foto's. Van chocolademelk tot bekertjes snert, zelfgemaakte lekkernijen, zie afbeelding boven, tot eerder deze maand uitgedeelde poffertjes. Het is goed toeven in de enige echte winkelcentrum die Beijum rijk is.

Normaal gesproken zouden mensen van Sociale Long vanmiddag in het winkelcentrum gaan staan posten voor kerstpakketten-vulling, maar omdat er al zoveel producten zijn is dat afgeblazen, zie het bericht van gisteren.

Eigenaresse A. Meins van AH-Beijum had wel een verrassing in petto, de Beijumblogger sprak haar vanmiddag. Is het waar dat de AH de mensen die een kerstpakket gaan ontvangen een tegoedbon voor tien euro boodschappen in de doos gaat doen? "Ja, dat klopt, en alle ontvangers van zo'n kerstpakket mogen ook een maaltijd bij de Wortel van Vier op komen halen."

 Ondergetekende krijgt zo langzamerhand ook zin in een dergelijke pretpakket zo vlak voor kerst. Wat zal die goed gevuld zijn!

Het is sfeervol in Beijum en in het winkelcentrum. Kerstsfeer. En het zal de komende week ook extra sfeervol worden in 150 woonhuizen in de wijk waar een kerstpakket zal worden bezorgd.

Geen opmerkingen: