donderdag 22 december 2016

WAT DEED DE POLITIE BIJ KRUISPUNT BEIJUM ZUID?


Het is zo'n foto waar eventueel later een verhaal achter weg komt. Tegen half vijf vanmiddag stond een politieauto met alarmlichten aan op de rotonde ter hoogte van Beijum Zuid. Wat deden de twee agenten die erin zaten daar?

Altijd goed als de politie de wijk en omgeving in de gaten houdt, maar ze zelf een beetje in de gaten houden is ook niet verkeerd. Zaten ze er op een seintje te wachten om ergens heen te rijden? Stonden ze om een andere reden strategisch opgesteld?

De auto stond er minstens tien minuten en de blogger reed een paar rondjes tussen beide rotondes (Hunze en Beijum-kant) om te zien of ze wellicht plotsklaps met gillende sirene aan ergens heen zouden vliegen. Maar ze stonden maar te wachten en stonden maar te wachten.
Dan maar even een foto maken. Wel zonder flits natuurlijk, je gaat een politieauto niet flitsen, je moet als automobilist de rollen niet om gaan draaien. Zie afbeelding.

Tot nu toe is er niks achter weg gekomen dat verklaart wat de politieauto daar deed. Je weet het niet, misschien zaten de agenten even een broodje te eten. Of zaten ze even op hun smartphone te kijken.

Geen opmerkingen: