maandag 26 december 2016

LEKKER ELITAIR GOURMETTEN MET KERSTDe woorden elite en elitair worden tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt om de eigen boosheid en onmacht met veel naar buiten en naar anderen wijzende vingertjes gestalte te geven. 

Veel boze ontevredenen zitten waarschijnlijk op een avond als vandaag uitbundig te schranzen, misschien wel scheldend en tierend op 'de elite.'


De Beijumblogger hoort ook tot 'het volk.' Niet tot het ontevreden gedeelte hiervan, het gedeelte dat meent dat 'Het Volk' louter tot de klagers en ontevredenen behoort.


Maar wel tot tachtig procent van het volk dat blij en tevreden is in Nederland te wonen.


Met zijn geliefden en enkele familieleden vierde ondergetekende een nog steeds gezond en gelukkig samenzijn. Wat te soezen?


Gourmetten. Wat een rijkdom. Wat een luxe. Niks geen gezeur over een land dat op de rand van de afgrond bivakkeert. Ook geen paranoïde gezeur over Islamisering.


Schei uit. Nederland. Het leukste land ter wereld om in te wonen. En ook nog eens in de leukste stad van Nederland. Groningen heet het. En mensen, wat een wijk. Beijum. Wat elitair wonen hier!

2 opmerkingen:

www.lijn6.com zei

positivo

Philippine

Lijn6 zei

Positivo