dinsdag 13 december 2016

HET TREFPUNT IN KERSTSFEER....Er lag voor vandaag een mooi bericht over de opbouw van Het Trefpunt in kerstsferen op de rol. Maar een inbreker gooide roet in het eten.

Zie foto boven. Het multifunctionele centrum aan de Beijumerweg heeft net als elk buurtcentrum in de wijk de nodige vrijwilligers die zich er inspannen.
Afgelopen donderdag gingen ze met een ladder op het dak om kerstversiering aan te brengen, daar waren ze een paar uurtjes zoet mee.

Hoe wrang, een in kerstlichten getooid gebouw voor de hele wijk wordt minachtend bezocht door een inbreker op zoek naar geld. Zie het vorige bericht.

Tegen kwart over twee vanmiddag ging de blogger even poolshoogte nemen. Hij zag videobeelden van een gehaaide inbreker die precies wist hoe de fysieke structuur van het Trefpunt in elkaar zit.

Zie afbeelding links, daar waar het hout linksonder voor de deur is getimmerd, daar is de onverlaat binnengekomen.
De recherche heeft hier een volledige handdruk van de inbreker gevonden.
Foto rechts, met een dreun met de schoen werd een tussendeur opengetrapt.

De medewerkers liepen er aangeslagen bij. Eigenlijk hebben ze het veel te druk met allerhande (geplande) activiteiten om zich hiermee bezig te houden.

Het is niet de eerste keer dat Het Trefpunt ongewenst bezoek kreeg. In de nacht voor Bruisend Beijum 2014 kroop een inbreker door het dak om er met een beste buit in de kluis vandoor te gaan, zie dit bericht

Geen opmerkingen: