zaterdag 31 december 2016

VEEL GELD IN DE BOSJES....(asociale Postcode Loterij)


Ik zeg niet waar, maar er ligt ergens in de wijk een kapitaal aan geld in de bosjes. Vooruit, voor degene die wil zoeken, in de buurt van de Galkemaheerd, Groene Hart.

Zie afbeelding. Tientjes, honderdjes, duizendjes. Waarschijnlijk afkomstig van een of ander Monopolie-spel. Voor de liefhebbers. Flauw?

Komende nacht gaat er bij de Postcode Loterij een prijs van tegen de 50 miljoen euro uit. Wie wil die niet winnen? Maar wat asociaal, wat een hebzucht en wat een gladheid. Negenenveertig miljoen euro. Maak er dan 1000 prijzen van 50.000 euro van, dan maak je nog eens een groot aantal mensen blij.

Op de drempel van oud naar nieuw moet je niet met geld bezig zijn. Maar met geluk, gezondheid en voorspoed. Elkaar het allerbeste toewensen.

Het is een persoonlijke mening, maar gladjanussen als Robert ten Brink en consorten, die al wekenlang deelname aan de Postcode Loterij aanprijzen, zijn eerder asociaal dan sociaal bezig. Hebzucht en begeerte aanwakkeren, mensen een illusionaire worst voorhouden en op de kosten jagen.

'Ambassadeurs' als Caroline Tensen en Martijn Krabbé die spelen voor het 'goede doel' bezig te zijn, maar ondertussen met eigenbelang behept zijn. Een gruwel.

Over een kleine veertien uur wenst de blogger iedereen een gezond en gelukkig 2017 toe. Met genoeg geld om prettig van te kunnen leven.

En dat wenst hij de asociale en aalgladde miljonairs Robert ten Brink, Caroline Tensen en Martijn Krabbé ook toe.

Geen opmerkingen: