zaterdag 10 december 2016

KERSTPAKKETTENINZAMELING WINKELCENTRUM BEIJUMBeijum doneerde vanmiddag weer honderden producten voor de eind dit jaar te vullen kerstpakketten voor Beijumers die met kerst een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Meestal staan er dames te posten in het winkelcentrum om voorbijgangers te vragen of ze iets willen doneren, vandaag gaven ook twee heren in pak en op klompen en met vlinderstrik voor acte de precense.
Een der heren zien we op de foto linksboven. Lammert Doedens is zijn naam. De ander schrijft dit blogbericht.

Daaronder zien we een mannetje iets brengen.Foto rechts beneden, Hans Koopman van Lijn6.com kwam foto's maken. Rechts naast hem staat Arjan de Rooij, als het goed is levert hij een column over het onderwerp kerstpakketten en voedselbanken in de op 21 december te verschijnen glossy De Beijumer. 

Op de overige afbeeldingen zien we onder meer dat aan het einde van de inzamelingsactie volle dozen naar het busje van supervrijwilliger Wietse (binnenkort op Rtv-Noord waarover later meer) brengen. Hij reed drie keer op en neer naar een locatie in de wijk waar de producten liggen opgestapeld.

Beide genoemde heren stonden ter hoogte van de AH, maar er stonden ook twee dames bij de Lidl.
Zie afbeelding rechts midden.

Beijum geeft overweldigend. Het streefgetal van 150 kerstpakketten kan ruimschoots overschreden worden.
Daarover later meer. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: