zaterdag 18 oktober 2008

ALICE MEINS

Hoe lang ze al eigenaresse van Albert Heijn Beijum is weet ik niet precies. Wel weten collega middenstanders van Winkelcentrum Beijum te vertellen dat dit in de buurt van de 25 jaar moet zitten. Tot een jaar of 6 geleden zat Albert Heijn in wat nu de Lidl is. Ver daarvoor blijkt de winkel ook tijdelijk in een noodonderkomen te hebben gezeten, het Winkelcentrum moest destijds nog worden gebouwd. Alice Meins heeft nog met haar vader en broer het bedijf gerund. Van familiebedrijf is het een eenmanszaak geworden, Alice is alleen eindverantwoordelijk en ze behoort met Innersdijk tot de 2 grootste werkgevers van Beijum.

Erg cameraverliefd is ze niet en dat geeft ze ook al jaren aan. Maar ze ging akkoord met het 'uitzenden' van dit filmpje op Beijumnieuws. De slagerij in haar winkel is verdwenen en de houdbare vleesprodukten hebben meer plek gekregen. Dit voor degenen die niet goed kunnen verstaan wat ze zegt.
Ze is uitgesproken tegenstander van de bussluis maar wil daar eerst nog niks voor de camera over zeggen. Binnenkort vergadert de winkeliersvereniging over deze kwestie.

Geen opmerkingen: