vrijdag 17 oktober 2008

SKSG KINDEROPVANG ORGANISEERT HERFSTACTIVITEIT

INGEZONDEN PERSBERICHT


Op woensdag 22 oktober kunnen de kinderen van SKSG Kinderopvang die op woensdag gebruik maken van de buitenschoolse opvang (BSO), de naschoolse activiteiten (NSA) en kinderwerk zich uitleven tijdens de mega activiteit.
Wat staat er op woensdag 22 oktober op het programma? Breakdance, streetdance, rappen, graffiti, panna en andere MEGA activiteiten!Er wordt feest gevierd!
Het thema van de mega activiteit is STREETWISE. Er zullen allerlei verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals skeeleren, schilderen, bmx-fietsen, graffiti spuiten, streetdance workshops, etc. Elke wijk heeft in ieder geval 3 activiteiten op het programma staan. Het feest wordt georganiseerd voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar van 14:00 uur tot 17:00 uur.
MEGA feest in de Puddingfabriek.Voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die zich hiervoor hebben opgegeven hebben wij iets extra’s! Behalve dat zij de hele middag meedoen aan de activiteiten op de eigen BSO, kunnen zij bovendien 's avonds onder begeleiding naar een MEGA dansfeest gaan in de Puddingfabriek. Er zal een live band zijn, lekker hapjes en drinken en de kinderen zijn verzekerd van een super avond. Het feest duurt tot ongeveer 19.30 uur.

http://www.sksg.nl/ 050 3137727

Geen opmerkingen: