woensdag 1 oktober 2008

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Er liggen nog filmpjes te wachten van Lammert Doedens die vertelt over "zijn" vitrine in de Wegwijzer. Ook een filmpje van Lammert samen met Jaap Ekhart waarin ze de Beijumer Methode uit de doeken doen.. Verder nog een filmpje van oud-papierophalers in de wijk en enkele filmpjes waarop de middenstanders van Winkelcentrum Beijum hun ongenoegen uitspreken over de Bussluis. Rest ook nog een filmpje genomen vanaf het dak van de Schooltuin.

Herhaalde oproep. Op 12 oktober bestaat Beijumnieuws 1 jaar. Reacties, commentaren, complimenten en kritieken zijn welkom. Ik krijg nog regelmatig hulp van oude redactiegenoten op Beijumnieuws, andere belangstellenden die een steentje willen bijdragen aan deze snelle en interactieve wijksite kunnen zich melden op j_fehrmann@orange.nl

Het herfstweer correspondeert niet meer met de foto hiernaast van Mattie Gelati. Hun sponsortijd zit er op maar er hebben zich al enkele gegadigden gemeld om de plek van de ijsverkopers te kunnen overnemen. Binnenkort een andere sponsor voor Beijumnieuws!

Geen opmerkingen: