donderdag 15 juni 2023

AMBULANCE, POLITIE EN LEGE BIERFLESJES OP DE BULT....KARDINGE

"Tegen elf uur zag ik politie en een ambulance bij de Kardingerplas, ik heb geen idee wat ze daar deden. Ook liep ik even de Kardingerheuvel op en zag daar allemaal lege bierflesjes liggen."

Wandelaar stuurde de foto's op met bovenstaande toelichting en aan deze blogger de schone taak om er een verhaal bij te schrijven.

Bovenste afbeelding, wat zal er loos zijn geweest? Iemand onwel? Drenkeling?

Wellicht volgt na de foto later nog het verhaal erachter.

Overige foto's, op en bij de heuvel, ook wel bult genoemd.

Blogger krijgt al jaren verhalen te horen over dat er boven orgies en feestjes worden gehouden. Met alcoholisch genot en vleselijk genot. Wat er allemaal van waar moge zijn.

Maar wat doe je met de lege flesjes nadat je die lekker hebt leeggedronken?
Zie foto's links en rechts onder het bankje.

Moet daar geen afvalbak staan? Daar kan het spul, flessen, etc., dan ingegooid worden.

Maar....en het is bijna humor...dat zou dan inhouden dat iemand die vuilnisbakken leegt de hele heuvel op en af moet met een vuilniszak.  Dat ziet een ophaler van de Milieudienst natuurlijk niet zitten (al zal het wel heel gezond en sportief zijn).

Maar wat dan? Zie afbeelding beneden, we zetten een vuilnisbak beneden neer. Maar ja, feestvierende jongeren met een slok op gaan niet zomaar alle troep (flessen etc.) mee naar beneden zeulen. En dus blijft dat boven liggen.

Uiteindelijk komt het opruimen dan toch bij 'de gemeente' neer. De top van de heuvel kan natuurlijk niet al te smerig worden.

Hallo jongs met een slok op....wel eens van statiegeld gehoord?

Maar wat deed die politieauto en die anmulance nou beneden bij het water?


 

Geen opmerkingen: