zaterdag 17 juni 2023

VOORTGANG RING ZUID BEKIJKEN OP DE DAG VAN DE BOUW"Het was erg bezienswaardig en daarbij was het ook nog eens gezellig."

Lezer ging vanmiddag in het kader van 'Dag van de bouw' naar megaproject Ring Zuid van Groningen.

Het heeft wat voeten in aarde mensen, maar het gaat mooi worden. Als alles klaar is kunnen we zonder maar een enkele stoplichten tegen te komen vanuit Beijum naar Assen of naar Drachten rijden.

Zaterdag 17 juni doet Aanpak Ring Zuid mee aan de landelijke Dag van de Bouw. Op deze dag kunnen belangstellenden op eigen gelegenheid een wandel- of fietsroute volgen langs plekken waar Aanpak Ring Zuid bouwt. De route heeft twee startpunten: het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan en het Gomarus College aan de Vondellaan. De Dag van de Bouw begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

De Dag van Bouw is een landelijk evenement waarbij allerlei bouwprojecten de hekken openen voor belangstellenden. Wat is er deze dag bij Aanpak Ring Zuid te doen?Bezoek Paviljoen

Van 10.00 uur tot 16.00 uur is ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid geopend. Bezoekers kunnen hier informatie krijgen over het project en de maquette bekijken. Kinderen mogen schatgraven in een grote zandberg en op de foto in een kraan- of vrachtwagen. Ze kunnen ook zelf iets bouwen.

https://www.aanpakringzuid.nl/

KLOPT NIET HELEMAAL, ZIE HIER!!!

In 2019 reed deze blogger filmend over Ring Zuid, zie beneden.

Geen opmerkingen: