woensdag 11 oktober 2023

LEENA GAAT 'N BOEK SCHRIJVEN, WANT IN EEN ROLSTOEL KUN JE GOED LEVEN LEIDEN

 

"Ik wil graag geholpen worden bij het schrijven van een boek."

Was getekend, Leena de Wilde.

Geboren in India en via adoptie naar Nederland gekomen. Na anderhalf jaar werd een beperking ontdekt, Leena is al vele jaren rolstoel gebonden In 2006 deed ze mee met een missverkiezing voor vrouwen met een handicap. Destijds woonde ze in De Hunze, tegenwoordig woont ze meer richting Stad.

Ze stelde zich in 2011 reeds voor op Beijumnieuws. Inclusief foto en video. Klik open lees haar uitgebreidere levensverhaal.

Leena heeft een ambitieus plan, ze wil een boek schrijven en uitgeven. Dit stuurde ze op:

Ik ben Leena de Wilde. Ik ben 35 Jaar oud en woon in de stad Groningen. Ik ben op het moment bezig om een boek te schrijven over mijn leven. Ik heb een 5 daagse online cursus gevolgd voor het schrijven van een boek. Iedere dag typ ik een stuk om uiteindelijk een boek uit te brengen. Ik wil laten zien wat voor goed leven je kunt hebben met een lichamelijke beperking, cerebrale parese en rolstoelgebondenheid. In Nederland zijn er veel mogelijkheden en Kun je veel kansen krijgen. Zelf ben ik geadopteerd uit een kindertehuis in Mumbai India. Ik wil ook doormiddel van het boek laten zien hoe ik alles uit het leven haal. 

Als er iemand is die wil helpen met het boek of iets kwijt wil aan me mogen ze contact opnemen via Instagram.

Onderwerpen voor het boek zijn onder meer adoptie, opgroeien, familie, mijn reis naar India, de verkiezing van Lucille Werner, studies, werk, sporten, hobby's'  ambassadeurschappen,  moeder zijn en meer.

https://leenadewilde.nl/ Of zoek me op via Instagram.

Geen opmerkingen: