vrijdag 20 oktober 2023

VOLGENDE WEEK ZATERDAG MILIEUSTRAAT FROUKE-WIBENAHEERD (flyers?)

 

"We zitten te wachten op de flyers terwijl de milieustraat al volgende week zaterdag is. Voorgaande jaren werden de flyers ruim voor tijd bezorgd, maar op de een of andere manier is de Milieudienst of de gemeente er dit jaar traag mee."

Ze organiseren al jaren elk najaar een milieustraat op de grens Wibenaheerd-Froukemaheerd.

Zie de jongedames op de foto.  Jansje links en Bianca rechts.

Het begon allemaal in 2016 en het is uitgegroeid tot een najaar traditie. 

Deze blogger heeft geen idee waarom de Milieudienst dit keer relatief laks is met de aankondigende flyers. Meestal werden die tien dagen tot twee weken tevoren bij de bewoners van genoemde heerden bezorgd. Zie nog eens dit bericht

Jansje: "Maar het is wel toegezegd, het gaat door. van 9 tot 14 uur op 28 oktober, de containers komen weer bij de flatjes te staan."

De blogger heeft geen idee waarom de flyers laat zijn, maar als het is toegezegd brengt Beijumnieuws bij deze al de aankondiging.

Is het ook niet wat overdone en is er daarom laksheid wat betreft communicatie? Op 28 oktober is het immers twee weken geleden dat er een milieustraat in de Wibenaheerd was

Vlakbij, alleen georganiseerd door bepaalde instanties. Nou ja, wat deze blogger betreft is er om de twee weken een 'straat' op genoemde plek.

Maar goed, Wibenaatjes en Froukemaatjes, op 28 oktober is er weer de mogelijkheid om oude meuk weg te brengen. Is er na vorige week nog wat over?

Beneden, video uit 2008.

Update 21.05 uur, organisator vult aan: "Er wordt ook ingezameld (bruikbaar) voor het Gouden Hart en voor de Kringloop."

Geen opmerkingen: