zaterdag 12 november 2016

SUCCESVOLLE MILIEUSTRAAT FROUKEMA-WIBENAHEERD (Tot 14 uur!)


"Er zijn al drie volle bakken weggehaald. Het loopt goed en het was vanochtend erg druk."

De milieustraat op de grens Froukema- en Wibenaheerd kan zonder twijfel een succes worden genoemd. Wat een fietswrakken, koelkasten, wasmachines en ander overbodig geworden dingen.

De Beijumblogger liep tegen kwart over twaalf vanmiddag even die kant op. Mensen liepen af en aan met dingen die ze kwijt wilden, anderen dronken koffie of aten een broodje. Voor alles werd gezorgd.

Een klein smetje op het geheel was dat draaiorgel Pronkjewail vanochtend vroegtijdig moest stoppen met voortbrengen van muziek omdat er uit de buurt over geluidsoverlast werd geklaagd.

Op de foto zien we beneden de initiatiefneemster van de milieustraat. Links staat Bianca Schuitema met naast haar Jansje Dokter. Duimpjes omhoog, want Groningen Schoon Dankzij Mij.
Als het goed is liggen de genoemde heerden er komende weken grofvuil-vrij bij. De beide dames: "Dit is voor herhaling vatbaar."

Wibena- en Froukemaheerd-bewoners: weest erbij. tot 14 uur. En neem, zolang de voorraad strekt een gratis sneeuwschep en een emmer strooizout mee.,

Zie ook de video

Geen opmerkingen: