dinsdag 29 november 2016

ONGELUK SCOOTERRIJDERS TOPPINGAHEERD


"De scooterrijder die is doorgereden wordt gezocht"

Het is een wonder dat er niet eerder twee brommers of scooters rond Winkelcentrum Beijum met elkaar in botsing zijn gekomen.

Gistermiddag kreeg ondergetekende een melding dat twee scooterrijders aan de kant waar de Toppingaheerd ligt, Zuidwending-kant, op elkaar waren geklapt. Hij kwam te laat voor een foto.
Op 112 Groningen  staat de afbeelding die we zien (Patrick Wind), en er staat bij:

Op de Toppingaheerd in de stad Groningen heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij waren twee scooters betrokken. Een scooter is hierbij doorgereden. Er viel een gewonde. De man is meegenomen naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak.Het verkeer had enige hinder van het ongeval. Men zoekt de andere bestuurder.
Een reactie op Facebook:
Je kon er op wachten dat daar een keer een ongeluk gebeurde!...er wordt daar veel te hard gereden...je ziet niet wat er om de bocht komt....1 bocht verder is nog overzichtelijker!....Ze hebben het sowieso daar niet handig gedaan,met dat laden en lossen met al die vrachtwagens. (onveilige situaties).

1 opmerking:

Anoniem zei

niet alleen dat stuk, ook het stukje voor de deuren van het winkelcentrum zijn levensgevaarlijk. Welke idioot heeft verzonnen dat er een weg voor de ingang langs moest komen, kon dit niet anders, bv route via de parkeerplaatsen?

En dan over de pijlen bij de parkeerplaatsen. Hoe vaak wordt er niet op elkaar gemopperd en zelfs geruzied omdat de helft van de mensen wel weet wat er met een paal wordt bedoeld en de andere helft niet. Misschien dat een bord wat duidelijkheid kan bieden maar dan nog.

Beetje grimmig maar ik ben vanmorgen voor de zoveelste keer bijna van mijn sokken gereden bij die ingang om daarna een grote middelvinger te krijgen toen iemand weer tegen de gewenste rijrichting reed en er niet langs kon omdat ik de andere, volgens de pijlen de juiste, kant reed.