vrijdag 4 november 2016

INLOOP PLANNEN HEERDENAANPAK ATENSHEERD

Aanwezig, wijkagent Menno Wieringa, Ruud van Erp en Peter Homan, van rechts naar links
Moet het er zo uit komen te zien rond de Lidl?
Samen met bewoners werken de gemeente Groningen, WIJ Beijum en De Huismeesters flink aan verbetering en vernieuwing van de Atensheerd en Toppingaheerd.

Met bijzondere aandacht voor de woonomgeving, veiligheid en jongerenoverlast.
De bewonershebben samen met de wijkwethouder Mattias Gijsbertsen een schouw gehouden in de Atensheerd en aangegeven wat zij graag willen verbeteren en vernieuwen.
Tekst en uitleg voor een bezoeker
In het afgelopen jaar hebben we al veel activiteiten opgepakt in uw heerd. 

Wij nodigen u nu van harte uit voor een bewonersbijeenkomst op donderdag 3 november a.s. vanaf 16.00 uur. Wij presenteren dan nieuwe plannen en bespreken die graag met u. Al deze plannen zijn gebaseerd op uw inbreng over hoe u uw woonomgeving (o.a. met Kleur en Fleur) wilt verbeteren. 


De Atensheerd, archieffoto
Wij willen u graag laten zien hoe de Atensheerd heringericht wordt én wij willen graag uw mening horen over welke Graffiti-afbeeldingen van Urban House zullen worden aangebracht op twee panden van De Huismeesters. Laat uw stem oren!

Bovenstaande tekst werd twee weken geleden samen met een uitnodigings-pdf opgestuurd. En werd gepubliceerd

Gistermiddag werden de plannen gepresenteerd aan de Atensheerd-bewoners. Locatie, het pand naast de beide kapperszaken in de heerd.
Meer kleur en fleur in de heerd en een wandschildering in de buurt van de Duitse super op Winkelplein West. Dat zijn globaal genomen de plannen.

De meest verstedelijkte heerd van Beijum, weinig groen, wil een omslag maken. Als het goed is worden binnenkort de concepten voor heerd-vernieuwing opgestuurd.

Die houdt de lezer nog te goed.


Geen opmerkingen: