zaterdag 12 november 2016

SPULLETJESMARKT IN DE BRON (Kerstpakketten...)


Het was weer ouderwets gezellig in De Bron. Het rad van Fortuin draaide en spulletjes wisselden van eigenaar. En dat allemaal voor het goede Doel.

Over goede doelen gesproken, Lammert Doedens was bezig om kleren te verkopen. Opbrengst voor de kerstpakkettenactie van Sociale Long/ De Bron (Beide organisaties slaan de handen ineen op dit gebied, lees de komende wijkkrant voor meer informatie).


Zie foto boven. Doedens wijst naar de nog lege dozen die over zes weken gevuld zullen zijn. Over een paar weken zal hij met een andere klompendrager uit de wijk in Winkelcentrum Beijum producten (donaties) gaan verzamelen voor de pakketten.

De foto's zijn groter te klikken. In het afgelopen nacht gepubliceerde bericht staat waar de opbrengst van de spulletjesmarkt naar toe gaat.

Foto beneden, een Spulletjesmarkt zonder catering wordt hem niet. Deze dames zorgden ervoor dat bezoekers en verkopers konden eten en drinken.

Wat de opbrengst van de Spulletjesmarkt is nog niet bekend, zo gauw dat bekend is zal het worden gepubliceerd.Geen opmerkingen: