donderdag 28 maart 2024

STICKERS IN EN ROND BEIJUM (10)
De coronapandemie ligt al weer even achter ons. In het straatbeeld van Beijum zie je nog amper overblijfselen van uitingen uit die tijd.

Het was me het tijdperk wel, van schapen, wappies, zelfverklaarde deskundigen, vrijheidsstrijders, realisten, mondluiers, landverraders, koffiedrinkers, tribunalen, etc.

Terzijde, bovenstaande woorden zijn niet zelf  bedacht maar werden in de 'vaccinatie-oorlog' gebruikt.

Op de socials zijn nog wel allerhande zelfverklaarde vrijheidsstrijders bezig, ze zitten a.h.w. gevangen in hun strijd. Gaan er nog eens een keer tribunalen komen? 

Rancune zal de draaiende motor zijn achter de strijders die maar doorgaan terwijl er niks meer te strijden valt.

Het was wel vermakelijk, tribunalen, de fantasieën over WEF, Agenda 2030. Alles was de schuld van de regering, de elite, de journalisten, de omgekochte medische wetenschap. Zal er wel een der ' strijders' zijn die naderhand zelfonderzoek heeft gedaan bij zichzelf en tot de conclusie is gekomen dat hij toch een beetje gek is geweest?

Deze blogger vond het een boeiende periode, compleet met avondklokken en lockdowns. Gewoon loslaten nu. De 'strijders' blijven zich vastbijten in de materie. Arme zielen, geniet toch van je leven...

Dat was een hele lange intro. De stickers nu. Is er een lantaarnpaal in Recreatiepark Kardinge te vinden waar geen miezerige stickertjes met kreten zijn opgeplakt?
Alle afbeeldingen in dit bericht zijn gemaakt aan hhet Meedenpad, de fiets- en wandelroute die haaks staat op het Koerspad.

Goh, wat creatief allemaal. F*ck PVV, F*ck FVD, F*ck BBB....en Volt moet gesuckt worden. Gaap. Mogen GL en PvdA a.u.b. ook nog even gef*ckt of ges*ckt worden? Gezellig, sukken en fukken. 

Nieuw, iets over een rivier en een zee en een land dat vrij moet zijn. Linksboven links.

Alsof het helse conflict in Gaza opgelost kan worden door het plakken van miezerige stickertjes in Groningen. Of van het zingen van het liedje rivier-zee-vrijheid in stationshallen in het land.
Stelletje ego-freaks...volgens deze blogger past maar één houding richting dat hartverscheurende conflict in het Midden Oosten: diepe stilte. Alle rumoer daarover in Nederland brengt die oorlog namelijk ook subtiel deze kant op. Schreeuwen om het 'eigen gelijk' heeft geen zin, domme stickerplakkertjes...

Zal socialisme onze toekomst zijn (afbeelding boven)? Zwarte levens doen er ook toe? Waar slaat dat op? En dat op Witte Donderdag (flauw grapje...).
Bescherm mensen geen grenzen? Grenzeloos naïef. Ga niet over iemands grenzen heen...
My body is my choise? Is het een keuze om een lichaam te hebben? Apartheid kills? Ja, dat doet het leven uiteindelijk ook.

Ga vooral door miezerige stickerplakkers. Al vindt deze blogger het wel heel vreemd om je uitkering aan stickers te besteden die geen enkele invloed hebben.

Geen opmerkingen: