dinsdag 27 januari 2009

DE ALDI KOMT ER AAN

Gisterochtend was een sloopbedrijf uit Winschoten bezig om de oude Golff leeg te maken. Er gingen geruchten door de wijk dat er astbest in het pand zou zijn aangetroffen en dat daarom de komst van de Aldi vertraging zou hebben opgelopen. Je kon er echter zo naar binnen lopen, zie video.
In het Dagblad van het Noorden stond gisteren een artikel over Aldivestigingen in de stad. Ook deze raadselachtige zin stond in het stuk, waarschijnlijk een foutje:
Min of meer tegelijk heeft Aldi de vestiging van Golff aan de Claremaheerd (Beijum) overgenomen. Hierdoor is de verplaatsing van de kleinere vestiging van de Aldi in de buurt naar het grotere pand mogelijk geworden.
Nog nooit heeft Beijum een Aldi gehad, de dichtst bijzijnde vestiging zit aan de Kajuit in Lewenborg. Wel gaat een filiaal in de Wijert sluiten.
Dit klopt wel weer:De sluiting van Golff-filialen past in de strategie van eigenaar Sligro om de formule te laten verdwijnen. Renderende winkels gaan verder onder de naam Em-Té. Sligro nam ooit de winkels van Edah over. http://www.dvhn.nl/

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Word wel tijd dat de Aldi komt zeg! Eindelijk lekker goedkoop boodschappen doen.

Anoniem zei

Volgens mij zat er toch vroeger wel een Aldi in het pand waar nu de Lidl zit..?

Anoniem zei

het mag van mij nou wel opschieten met de aldi wanneer gaat de aldi eigenlijk open

Anoniem zei

11 maart volgens de laatste berichten en nee waar de Lidl zit heeft vroeger de AH gezeten ;)