donderdag 2 juli 2015

GISTERMIDDAG RUILBEURS DIERENPLAATJES BIJ AH-BEIJUMDe verzamelacties van AH zijn net zo goed voor volwassenen als voor kinderen. Dat concludeert de blogger nadat hij gistermiddag de zoveelste ruilbeurs van een verzamel-iets wat je krijgt bij tien euro aan boodschappen heeft gadegeslagen.

De verhouding kind-volwassene op de gistermiddag gehouden ruilbeurs van dierenplaatjes was ongeveer 50/50. Dat is eerder een trend dan een uitzondering, het was in 2012 van hetzelfde laken een pad met een dergelijke actie.

De promenade van Winkelcentrum Beijum werd gistermiddag ter hoogte van de servicebalie bijkans helemaal geblokkeerd. Niet door kinderen die al bedelend volwassen mensen na gedane boodschappen hun dierenplaatjes afhandig wilden maken, maar door jong én oud(er).

De verzamelacties van AH roept, hoe commercieel ook bedacht, respect op. Het concern flikt het keer op keer om kinderen en volwassenen het hoofd op hol te brengen.

Bekijk de foto's, kinderen, moeders, oma's en een enkele vader trachtten op de ruilbeurs zoveel kaartjes te versieren ten koste van dubbele eigen exemplaren.

Boeiend om volwassenen soms weer even kind te zien worden. De grote mensen-wereld lijkt soms doorspekt met kinderlijkheid. Zie onderste afbeelding waarop te zien hoe jong en oud geconcentreerd bezig zijn om te zien welke dierenplaatjes nog nodig zijn.

Op de achtergrond zien we een kinderlijk aandoende reclame-uiting. Maak met tienduizenden met u kans op een unieke parasol.....


Geen opmerkingen: