vrijdag 3 juli 2015

OPGERUIMDE TAKKEN WORDEN MAAR NIET OPGERUIMD


"Kun je er een keer een bericht aan wijden? Het is toch gek dat ze een voorjaarsschoonmaak in de Groene Long houden en dat vervolgens de troep twee maanden bij de Boerderijum blijft liggen?"
Aldus een passant bij de Boerderijum begin van deze week. De ergernis was hoorbaar. Hij wees op een stapel takken die al weken lang in een hoek bij de ingang liggen. Al langer dan drie maanden.
Het ziet er allemaal natuurlijk uit, geen winkelkarren of plastiek oid, maar ja, drie maanden is wel erg lang. Naast de takkenbos staat een container met overblijfselen uit verschoonde dierenverblijven.

Troep naast troep. Maar wel mooi geordend.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het super dat er mensen zijn die de voorjaarschoonmaak in Beijum orgnaiseren, maar helaas de troep blijft liggen. Waarom zorgt de organisatie van de voorjaarschoonmaak dat dit ook niet wordt weggehaald? Wie is hier dan wel verantwoordelijk voor en waarom ligt het er na maanden nog? Het is geen gezicht. Geen visietekaartje voor de Boerderijum. Jammer

Anoniem zei

Ach ja ,je kunt veel lekkerde met 2 medewerkers v. d. milleudienst een beetje doelloos rond toeren en liters brandstof verbrassen en daarna thuis nog ff een bakkie koffie halen.