vrijdag 10 juli 2015

PRETTIGE VAKANTIE ALLEMAAL!


Voor even uit geblogd.....

Het is weer zover dames en heren, de accu is leeg en de pijp is bijna uit. Beijum is en blijft de leukste en meest bijzondere wijk van de Stad Groningen. Maar nu even he-le-maal niet.
Het was een groot genoegen om het afgelopen seizoen over het wel en wee vanuit de groenste en grootste wijk van de de stad te mogen berichten. Met dank aan de vele Beijumers die bijdragen inzonden en coöperatief waren om andere Beijumers snel en adequaat te informeren over wat er speelde in hun wijk. Maar er moet weer even verfrist worden, losgelaten, opgeladen. Ontslakt.
De blogger wenst het hooggeëerd publiek fijne weken toe. Doe een beetje rustig aan, het is al zo vaak een emotioneel en kippig wijkje waar we met z'n allen in wonen. Natuurlijk is dat niet negatief bedoeld....noem het een betrokken wijk.

De komende tijd kunnen Beijumers onder meer genieten van een jubileumfeestje bij Cafetaria 't Kooitje. Op 18 juli. Het Zilvermeer zal. zonder blauwalg!, blijven trekken en... maak er zelf wat van.

De blogger belooft niks, maar in geval van brekend Beijum-nieuws zal hij trachtten in te breken op de eigen wijkblog, een allesverwoestende aardbeving in Beijum, een terroristische aanslag op Winkelcentrum Beijum of....?, maar daar gaan we maar niet vanuit. 

Bij leven en welzijn zal de blogger, na een verkwikkende vakantie, mét vele lezers en sympathisanten  uit de mooiste, groenste, gekste en meest bijzondere wijk van de Stad Groningen t.z.t. het negende seizoen (2015/2016) van Beijumnieuws opstarten.
Veel plezier allemaal. De blogger weet niet of de mensen van http://www.lijn6.com/ een zomerstop houden, het kan raadzaam zijn deze wijk-internetcourant de komende weken te volgen.

Foto's en tips blijven zoals altijd welkom via Beijumnieuws@ziggo.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor al je schrijfsels Johan , en een hele fijne vakantie toegewenst !!!!

Karin.P zei

Fijne weken Johan en tank maar ff bij.