zondag 5 juli 2015

ZWOELE, NATTE ÉN GEZELLIGE BEACH PARTY IN (BIJ) CAFÉ BILJARTTijdens een tropische nacht een Beach Party houden. De mensen van het Biljart Café hadden de datum waarop het feest dat  aan de Claremaheerd werd gehouden niet beter kunnen plannen. In verband met het warme weer was het buiten op straat net zo druk als binnen.

Het hele café was een paar centimeter onder water gezet, om er voor te zorgen dat de gasten niet zouden uitglijden waren duizenden stukjes schuimplastiek op de grond in het water gelegd. Zie de afbeelding waar drie paar damesbenen en voeten met badslippers aan op staan.

Omstreeks twaalf uur vannacht schuifelde de blogger behoedzaam naar binnen. Je weet het maar nooit, zouden er gasten zijn die er plezier aan beleven om je in het zwembad te gooien?

De camera en smartphone legde ondergetekende voor de zekerheid maar even achter de bar neer, beter niet dat je daarmee in het water geraakt. Het voelde wat onthand, niks aan dat als er iets bijzonders is je dat niet vast kunt leggen.

Wat lag het zwembad er gezellig bij. Even voelen, jongens, wat was dat water koud.

Toen gebeurde het, opeens kwam een super fitte Sandra Hoogenberg aangelopen, wat een conditie heeft die vrouw, ze duwde de blogger over de rand van het zwembad zodat die half onder water lag en water binnenkreeg. Het duurde wel een halve minuut voordat ook de benen en voeten over de rand gingen zodat er gezwommen kon worden. Daarna moest de blogger ook weer ruim een minuut naar adem happen i.v.m. het water dat in z'n keel zat. Op de linker afbeelding ziet u rechts de dader triomfantelijk de armen in de lucht steken.

Beijum is een leuk dorp....

Kletsnat en van de schrik bekomen haalde ondergetekende z'n camera weer op om foto's te maken. Vooral in de buurt van het zwembad bleef het uitkijken, maar de natte broek en shirt van de blogger maakte dat werd gedacht: die is er al in geweest.

Foto links midden, een stel zit in zomertenue op het terras voor het café te genieten van een pilsje, een sigaretje en natuurlijk van het zwoele weer.

Foto rechts, twee dames hebben plezier in het zwembad. Het moet gezegd, het koelt lekker af en als je door de eerste kou heen bent, dan voelt het aangenaam fris.

In het café werd gedanst, er was strandmuziek en de sfeer was optimaal. Geen gedoe of gekloot, gewoon gezellig en vriendelijk.

Op de linker foto zien we twee schaars geklede heren de duim omhoog steken. We vinden het top, wouden ze maar even zeggen. Het leuke van een Beach Party is dat tatoeages beter tot hun recht komen, zie de versieringen van de mijnheer links op de foto.

Naast schaars geklede heren had je vanzelfsprekend ook schaars geklede dames.

Zie foto's rechtsonder en beneden. Vrouwen zien er met het warme weer vrouwelijker uit in vergelijking met de wintermaanden waarin ze ingepakt op straat lopen. Het oog wil ook wat, m/v, zie ook de tatoe-man en z'n buurman, zullen vrouwen ook van schaars geklede mannen genieten?

Thema-avonden doen het altijd goed in hét café van Beijum. Het is altijd druk, altijd gezellig en de blogger heeft nog nooit van gedonder tijdens een dergelijke avond gehoord.

Het feest in de Claremaheerd ging tot de kleinste uurtjes door.

Personeel én bezoekers kunnen op een geslaagde Beach Party terugkijken.
2 opmerkingen:

Anoniem zei

als er hangjongeren staan is het niet goed en nu is het opeens leuk en gezellig?

Anoniem zei

De hangjongeren veroorzaken overlast en dat heeft totaal niks te maken met een beachparty. Deze mensen lopen niet andere mensen te intimideren of na te roepen. Dit is gewoon appels met peren vergelijken! En wat voor een toegevoegde meer waarde hebben hangjongeren voor een horecagelegenheden? Niks!