zaterdag 1 februari 2020

NACHTELIJKE SCHIETPARTIJ BIJ DE SPORTHAL


"Heb je iets meegekregen van de toestand rond de sporthal vannacht? Er waren allemaal politieagenten en ook waren er honden aanwezig. Er schijnt geschoten te zijn."

Aldus meerdere lezers vandaag.

Deze blogger lag tijdens middernacht op een oor.

Maar vandaag kwam e.e.a. naar boven.

En als zelfs telegraaf.nl   erover bericht....
BEIJUM - Twee jongens van 16 en 17 jaar oud zijn vrijdagavond opgepakt nadat er in het Groningse Beijum schoten waren gelost. Omwonenden hadden schoten en knallen gehoord rondom een sportschool in de wijk.
Toen agenten aankwamen op de plek waar de schoten zouden zijn gelost, renden enkele jongeren snel weg. Toen de 16-jarige verdachte in de kraag werd gevat bleek hij een mes bij zich te hebben.

Update 2-2; 14.00 uur. Er wordt her en der wat laconiek gedaan in Beijum, het zou allemaal niet zoveel voorstellen. Waar dat op gebaseerd is is deze blogger een raadsel. Met een mes en met een pistool door Beijum lopen....
Is er iemand die een duidelijke toedracht kan omschrijven? Beijumnieuws@hotmail.com


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Er was niet zoveel aan de hand.
Maar ja, Telegraaf
En aangever rtv Noord.

Anoniem zei

De politie vermeld er niks over is gewoon een staaltje hetzerij van tv noord fail

Familielid zei

Waarom heeft het Dagblad van het noorden het over een roerige nacht in beijum terwijl dit niet het geval was? opkloppen. nepnieuws

Miranda zei

Wij hoorden wel geknal. Maar dachten aan vuurwerk. Viel ons wel op dat we veel rumoerige jongelui hoorden. Maar we hebben verder niks meegekregen.
Maar ik snapvt niet.... Wat doen zulke jongelui met wapens? En hoe komen ze eraan? En wat bezielen ze? En waar zijn die ouders/opvoeders???

Johan Fehrmann zei

De mensen die aangeven dat er 'niks aan de hand'was, kunnen de dat toelichten? Waar zit prevues de overdrijving?